Iedereen kent het wel: je probeert je nagels zo netjes mogelijk te lakken, maar het eindigt in een grote kliederboel. Eigenlijk moet je wachten tot dat je nagels droog zijn voordat je wat doet, maar vaak kan je het niet laten om ergens aan te zitten en is je manicure al verpest. Tot nu dan. Want het Londense Nail Inc. kwam met een oplossing: de spray-on nagellak.

Deze uitvinding is geweldig! De mensen van Nails Inc. hebben het geflikt. Vanaf nu sprayen we onze nagellak op onze nagels. Het product heet Paint Can en ziet er uit als een mini-haarlak en sprayt als graffiti. Dit is de allersnelste manicure ooit.

Hoe werkt het?

Het is belangrijk om eerst een basecoat aan te brengen. Vervolgens schud je de spuitbus even goed en spray je de nagellak over je nagels (ongeveer op 10 centimeter afstand). Als laatste breng je een topcoat aan zodat de nagellak goed blijft zitten. Nu denk je natuurlijk: dan zitten mijn vingers toch helemaal onder? Dat klopt, maar daar heeft Nail Inc. een oplossing voor gevonden.

Zitten mijn vingers dan niet onder?

De nagellak in de spuitbus van Nails Inc. is namelijk ontwikkeld om zich aan je droge nagels te hechten en niet aan je huid. Zodra de nagellak op je nagels is gedroogd, kun je gewoon je handen wassen met water en zeep of veeg de overtollige nagellak weg met een doekje. En je manicure is klaar.

Te koop?

Dit revolutionaire product is er nog wel in slechts twee kleuren – ‘hot pink Hoxton Square’ en de zilveren ‘Shoreditch Lane’ – maar mij hoor je niet klagen. De spray-on nagellak wordt op donderdag 12 november gelanceerd. Het product kost £11 ( dit is ongeveer 14 euro) en is (nog) niet in Nederland te koop.

Thea Green

Oprichtster Thea Green verteld: ‘Onze klanten waren heel lang op zoek naar manieren om snel en eenvoudig hun nagels te lakken en ze wilde een zo kort mogelijke droogtijd. Zodat het onderweg makkelijker wordt om kleur aan te brengen’. Zo is het fantastische product van The Paint Can geboren!