We zien akkemaal maandelijks weleens gekke trends voorbij komen, waarbij we echt denken “Waarom?!”. Het is weer zover, er is een gekke nieuwe trend die we graag even met jullie willen delen. Glitterpoes, ja je leest het goed, “glitterpoes” is de naam van de nieuwe trend. Lees verder om erachter te komen wat dit nou precies is.

Wat is een glitterpoes?

Ik hoor je denken, wat is een glitterpoes nou precies? Het is eigenlijk een heel simpel concept. Er worden kleine diamantjes in een ‘sexy ’patroon op de venusheuvel geplakt na een Brazillian wax. Als het goed gedaan wordt kan het 2 tot 7 dagen blijven zitten. Mocht je dit nou laten doen dan heb je een ’bedazzling vagina’. Zo noemen ze het in Amerika. Sinds kort zit er ook een salon in Amsterdam waar je dus zo’n leuke glitterpoes kunt krijgen, misschien iets voor je huwelijksnacht?

 

Waar komt de glitterpoes vandaan?

Het kan ook bijna niet anders maar deze trend is overgewaaid vanuit Amerika. De actrice Jennifer Love Hewitt maakte er een trend van toen ze erover vertelde. Daar is deze trend begonnen en het blijkt dus ook nog een behoorlijk succes te zijn.

 

Video over de glitterpoes

Wat vind jij van deze gekke nieuwe trend?