Inmiddels hebben de warme zomerdagen plaatsgemaakt voor het regenachtige herfstweer. Daarbij horen ook nieuwe trends. We hebben het al over haartrends van dit najaar en over herfstmodetrends gehad. Maar bij al die nieuwe trends horen natuurlijk ook de nieuwste nagellak trends voor de herfst en winter. Lees verder voor de nieuwste trends op het gebied van nagellak.

Blauw

Blauw is helemaal in dit seizoen. Niet alleen voor onze kleding, maar ook voor onze nagels. Van lichtblauw tot zo blauw dat het bijna zwart lijkt.

Zwart & wit

De combinatie zwart & wit is niet helemaal nieuw, maar dat maakt het niet minder mooi. We zien de trend als het goed is terug in onze kledingkast en op onze nagels. Lak bijvoorbeeld al je nagels zwart en wit of trek zwarte strepen over je witte nagels.

Zwart & grijszwarte-nagellak-600

Zwart is altijd al de wintertrend geweest voor zowel je kleding als nagels. Tijdens de Milan Fashion Week kon je alvast een glimp zien van de nagellak trends voor deze herfst en winter. Zwart en grijs zijn de nagellak tinten voor herfst en winter 2015-2016. Maar hierbij komt nog meer kijken. In de nail art gaan we spelen met contrasten. Matgrijs of -zwart wordt gecombineerd met designs on hoogglans grijs of zwart zoals bij Antonio Marras. Bij deze show kregen de modellen nepnagels opgeplakt met een vrij rechte vorm.

 

Glitter, glans en glamour

Wil jij ook oogverblindende nagels? Ga dan voor subtiel nude met glans of ga all the way met een duidelijke zilveren of gouden coating, zolang het maar glimt. Ook kun je voor metallic nagels gaan in de kleuren goud of zilver.

marsala

Edelstenen kleur

De makkelijkste truc om er stijlvol uit te zien is een paar goed gelakte nagels. Ga dit seizoen voor donkergroen, diep paars of donkerrood (marsala). Rode nagellak raakt eigenlijk nooit uit de mode. Combineer je rode nagels met een net zo rode lippenstift.

Vorm

Neem afscheid van je té lange nepnagels en maak plaats voor korte, rond gevijlde nagels (square en ovaal). Een stuk chiquer en makkelijker. Ook kan je gaan voor middellange, amandelvormige nagels.