Deze nieuwe nageltrend past perfect bij het najaar. Je kan nu niet alleen de kleur bij je kleding matchen, maar ook de vorm. Deze nageltrend past namelijk goed bij je warme wollen truien. Zo ben je helemaal winter proof. Je kunt er deze winter niet meer omheen. Lees hieronder hoe je deze prachtige sweater nails kan maken.

Wij zijn helemaal fan van deze nieuwe nageltrend en blijven maar kijken naar die mooie foto’s. Helaas is het zetten van deze nagels niet zo makkelijk als je normaal zelf altijd alleen nagellak aanbrengt. De verwachting is dat verschillende nagelstudio’s in Nederland deze trend snel zullen oppakken. Je kan natuurlijk een foto meenemen naar je nagelstyliste en vragen of ze deze sweater nails wilt proberen na te maken. Ook kan je rustig wachten op de opplak variant, maar het is niet zeker of deze komt. Ben je ook niet goed in je nagels lakken? Kies dan voor een manicure in een spuitbus.

Zo maak je sweater nails:

Maar als je vaak bezig bent met nagels en heel creatief bent, is het gelukkig niet zo moeilijk als het lijkt. Het enige wat je nodig hebt is een dotting tool en gellak (of als je het in huis hebt: 3D sculpting gel). Breng eerst een laagje base gellak aan op je nagels en doe deze in de gellak lamp. Vervolgens breng je een lakje aan in de kleur die je wilt en doe je weer je nagels dit in de lamp. Breng nu met een dotting tool en gellak meerdere laagjes aan in de vorm van het patroon. Na elk laagje doe je je nagels in de lamp. Met de 3D sculpting gel gaat het sneller. Hier hoef je maar een laagje van aan te brengen. Doe vervolgens de topcoat gellak er op en doe je nagels weer in de lamp. Haal de plaklaag met alcohol eraf en je sweater nails zijn klaar! Je kan ook kiezen voor een ander sweater patroon. De opties zijn eindeloos. Je kunt op elke nagel voor een ander patroon kiezen of het juist subtiel houden door op een nagel een sweater patroon te maken.

Voorbeelden van sweater nails: