Shellac hybride nagellak

Shellac is nog relatief nieuw maar nu al een bewezen nagelbehandeling. Ideaal als je niet wilt kiezen voor kunstnagels en toch professioneel uitziende nagels wilt hebben. Shellac is een eigen soort nagellak die je draagt als gel. Vandaar ook de naam hybride nagellak. Shellac blijft zeker twee weken zitten.

Het aanbrengen van Shellac is zo gebeurd. De nagelstyliste lakt je nagels met Shellac. Hiervoor hoeft ze je nagels niet eens te vijlen. Natuurlijk zorgt ze er wel voor dat je nagels goed schoon en vetvrij zijn gemaakt. Het drogen van je gelakte Shellacnagels gebeurt met een UV-lamp. Dat betekent dus dat je nagels direct droog zijn! Prachtige hoogglans Shellacnagels heb je dus al binnen een half uur.

Waar laat je Shellac nagels zetten?

Voor Shellacnagels kun je naast de nagelstylist vaak ook terecht bij de pedicure, de kapsalon of een schoonheidssalon. Dat komt omdat je voor het zetten van Shellac nagels geen gecertificeerde nagelstylist hoeft te zijn. Het volgen van de workshop is voldoende.

Shellac verwijderen

Kun je niet twee weken wachten? Je kunt de Shellac binnen acht minuten verwijderen. Hiervoor zijn er speciale Shellac “remover wraps”. Deze speciale Shellac remover wraps zijn geїntegreerde katoenen kussentjes die voorkomen dat de aceton in aanraking komt met je huid. Dat scheelt je weer een hoop vijlen en weken.

Kosten Shellac nagels

Net als voor het zetten van alle andere soorten nagels, verschilt de prijs per nagelsalon. Bekijk dus voordat je een keuze maakt verschillende prijslijsten. Misschien is het zelfs handig om te combineren met een bezoek aan de kapper of pedicure. De kosten voor shellac nagels liggen gemiddeld rond de 30,-.

Lees verder over: