Het vinden van de perfecte zwemkleding is altijd weer een karwei, je wilt er natuurlijk goed uitzien en je zeker voelen in je outfit. Daarom hebben wij een aantal tips gebaseerd op de bouw van je lichaam, zodat je weet waar je op moet letten bij het kiezen van een bikini of badpak!

Peer

Heb jij aan de onderkant van je lichaam meer curves dan aan de bovenkant? Dan adviseren wij jou om voor een bandeaubikini te gaan. Hierdoor breng je je lichaam meer in evenwicht en benadruk je alle positieve punten van jouw body!

 

da

Appel

Als het juist omgekeerd is, en je meer volume hebt in je bovenlichaam. dan noemen we dat een gevalletje Appelfiguur. Een badpak zou een goede keuze zijn! Een badpak staat superhip. En als je je niet prettig voelt met een blote buik is dit ook de ideale oplossing!

 

 

Recht

Het kan ook zo zijn dat je fijn gebouwd bent en weinig curves hebt. Het vinden van een goed passende bikini waarin je je vrouwelijk voelt, kan dan lastig zijn. Onze tip is dan om voor een triangelbikini te gaan. Omdat je deze vaak kan strikken op de rug en in de nek is de kans vrij groot dat hij past.

 

tumblr_n434nxtHEC1siboy7o1_500

 

Zandloper

Wespentaille en rondingen op de juiste plek, dan kan je zo ongeveer alles hebben! Het is wel beter om te kiezen voor een bikini met voorgevormde cups zodat je voldoende stevigheid creëert. Je kan het beste gaan voor een beugelbikini en een high waisted-broekje brengt de aandacht naar je vrouwelijke curves.

Tot slot een algemene tip die handig kan zijn om te weten: bikini’s en badpakken met veel details zoals ruches en franjes zorgen voor meer volume.