Ooit begon het succes allemaal met de Kardashian familie maar nu maken ze ook plaats voor hun half zusjes, de Jenners. Kendall en Kylie Jenner zijn niet meer weg te denken. Kendall maakt het helemaal in de modellenwereld en Kylie is een groot voorbeeld voor velen. De grote familie staat niet alleen bekend om hun reality serie ‘Keeping up with the Kardashians’ maar ook als stijliconen. De jongste uit de familie, Kylie Jenner lijkt elke modetrend te rocken en deelt haar outfits dan ook graag op het internet. Lees verder voor 5 modetrends die Kylie Jenner rockt.

Leather jacket

Als er iets is wat waarschijnlijk iedereen zo onderhand wel in zijn kast heeft hangen is het een zwart leren jasje. Perfect om in de winter te dragen binnen maar ook in de zomer over een topje heen. Kylie Jenner combineert haar zwarte leren jasje met een simpel zwart shirt, zwarte jeans, zwarte tas en zonnebril. Een all black outfit die haar heel mooi staat, zeker in combinatie met haar zwarte korte lokken.

Kylie Jenner white jeans outfit

White jeans

Wie had kunnen bedenken dat deze trend zou terugkomen want velen vonden het eerst maar niks, die witte broek. Maar nu de zomer er weer aan komt zie je steeds meer dat mensen in een witte broekverschijnen. Kylie Jenner combineert haar witte broek met kant aan de onderkant met een witte crop top en blauwe slip ons.

 

 

 

Ripped jeansKylie jenner ripped jeans outfit

Iedereen loopt er nu in, ripped jeans. Je hebt subtiele die enkel een gat hebben bij de knie of echt met hele grote gaten.  Ook Kylie Jenner waagt zich aan deze trend en gaatgelijk voor een extreme versie met hele grote gaten. Ook in deze foto waar ze samen met haar hondjes opstaat, zie je een leren jasje terug.

 

 

 

 

Kylie Jenner denim outfit

All denim

Iets wat je op dit moment verschrikkelijk veel ziet bij alle fashion shows is een all denim outfit. Vele celebs zijn er ook mee gespot zoals Rihanna, Miranda Kerr en haar half zus Kim Kardashian. Kylie Jenner combineert een denim blouse met een denim rok. Met haar opvallende zonnebril en laarsjes staat het haar zeker goed als je het ons vraagt.

 

 

 

kylie Jenner lace up sandals outfit

Lace up sandals

Als er één ding is waar we Kylie Jenner vaak in zien lopen, zijn het wel lace up sandals. Ze combineert allemaal verschillende soorten sandalen met van alles. In deze outfit heeft ze zwarte over-the-knee sandals aan met een kort broekje, cropped top en een oversized bomberjack.

 

 

 

Wat is jou lieveling outfit van Kylie Jenner?