Wil jij weten welke bikini het beste bij jou past? Voor ieder lichaamstype is er wel een passende bikini! Of je nu rond, smal, lang of kort bent, het enige wat jij nodig hebt zijn de juiste tips!

Bikini trends

De zomer van 2015 brengt de badpakken en de gekke printen weer terug. Je kunt uit verschillende stijlen kiezen, zoals BOHO, hipster, modern of basic. Franjes beginnen hun weg ook terug te vinden. De nummer 1 trend die je dit jaar terug zult zien komen zijn: PRINTS! Wees niet bang om met prints te spelen, ze zijn super leuk en staan al een stuk meer zomers dan een simpele basic bikini. Als je toch van basic houd kun je je bikini een beetje spice geven met een buikketting.

Body types

Ben je wat voller rond je buikgedeelte?

juiste bikini kiezenTegenwoordig heb je leuke bikini’s met een hoge onderslip die tot over je navel komt. Dat is heel handig als je je buik wat meer wilt verbergen.

Heb je bredere heupen en een smal bovenlichaam?

De truc hiervoor is dat je de bovenkant van je lichaam en onderkant probeert te balanceren. Je kunt een bikini top nemen met franjes of een die wat breder van model is. Hiermee camoufleer je het smallere gedeelte en vul je die op.

Heb je grote borsten?

Dan is ondersteuning voor jou het belangrijkste. Probeer naar bikini’s te kijken die in BH vorm komen. De bikini moet goed aansluiten en de juiste hoeveelheid ondersteuning bieden. Stevige bandjes zijn ook in aanrader in plaats van dunne spaghettibandjes.

Heb je kleinere borsten?

Vind je het noodzakelijk om ze groter te laten lijken? Dan kun je de bikini’s met push-up halen bij de Hunkemöller of vullers die je borsten groter doen lijken. Die vullers kun je bij iedere lingerie shop halen. Je kunt ze trouwens ook gebruiken voor backless jurkjes! Of draag een triangel bikini top of een met franjes, die verdoezelen je boezem een beetje.

leuke bikini's

Websites voor leuke bikini’s

Hunkemöller
Primark
H&M
V&D
Fashionchick