Als je maar even op Instagram, Facebook of Snapchat hebt gekeken, dan is de Victoria’s Secret Fashion Show van 2015 je zeker niet ontgaan. Dinsdag was de dag, dat de modellen van de Victoria’s Secret hun afgetrainde lichamen mochten showen op de catwalk. Wij hebben een paar looks voor je op een rijtje gezet.

Dinsdag vond de twintigste editie van de Victoria’s Secret Fashion Show plaats in New York. Ondanks dat we er niet bij konden zijn, hebben we heel wat meegekregen door social media. De show was zoals elk jaar groots. Er zit heel veel tijd in het maken van de outfits en dan vooral in het maken van de vleugels. Maar dan heb je ook wat, want ze zagen er prachtig uit!

De modellen

Sinds 1977 zijn 36 angels het podium op geweest met prachtige vleugels om. Net zoals andere jaren waren de oude vertrouwde angels als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Lily Aldridge er weer bij. Dinsdag maakte tien nieuwe hun opwachting, zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner. In de show liepen ook de Nederlanders Romee strijd (angel), Sanne Vloet en Maud Welzen mee. Elk jaar wordt er een nieuwe Fantasy Bra en panty gemaakt. Dit setje kost vaak meer dan een miljoen euro! Er wordt altijd een ander model uitgekozen om de Fantasy Bra te dragen en dit jaar was Lily Aldridge de gelukkige.

Optredens

Deze power women’s met killer bodies betraden de catwalk met leuke muziek. Zo traden onder andere Selena Gomez en Ellie Goudling op. Met optredens van deze artiesten kan het niet anders dan dat de show een mega succes was.

Alle modellen waren gorgeous, maar wij hebben een paar foto’s voor je uitgekozen die je niet mocht missen.

                    Gigi Hadid

                    Candice Swanepoel

                    Shanina Shaik

                    Stella Maxwell

                    Kendall Jenner

                    Adriana Lima

                    Romee Strijd

                    Lily Aldridge met de Fantasy Bra

                    Zangeres Selena Gomez

                    Zangeres Ellie Goudling