Wij meiden houden ons soms wel dagelijks bezig met alles wat met fashion, make-up en andere trends heeft te maken. Het volgen van de laatste fashion trends is natuurlijk heel leuk. Je doet nieuwe inspiratie op en kan zo die trends verwerken in het eigen outfits en ze helemaal eigen maken. Wij hebben daarom de fashion trends van dit moment op een rijtje gezet.

 

Lace up

Als dit geen opvallende trend is dan weten we het ook niet meer. Je ziet het letterlijk overal. Het blijft niet alleen bij bloesjes en truien maar ook op rokjes en mouwen van jurkjes.  De LA zusjes zijn er al meerdere keren in gespot en ook in eigen collectie zie je deze trend duidelijk terug.

 

Calvin Klein ondergoed

Instagram staat vol met foto´s van mensen in Calvin Klein ondergoed. Vooral de standaard onderbroek in combinatie met de bralette. Met modellen zoals Kendall Jenner en Justin Bieber is het eigenlijk ook wel vanzelfsprekend dat dit een trend is.

 

Opvallende materialen

We zien steeds meer dan opvallende materialen gebruikt worden om een look helemaal compleet te maken. Hierbij kun je denken aan (nep) bont, grof gebreide items en suède. Deze soort materialen zijn een echte eyecatcher en zijn goed te combineren met basic items zoals een effe broek en lange mouwen shirt. Je ziet deze trend goed terug in de Kardashian/ Jenner familie. Vooral Kylie jenner  is de laatste tijd er veel in te spotten.

 

Destroyed items

De trend van destroyed jeans is nog lang niet over zo te zien maar deze trend breid zich zeker uit de laatste tijd. Je ziet nu ook sweaters en shirt waar grote gaten in zitten. Zeker als je wat van stoerdere items houd is deze trend echt iets voor jou. Madison beer is de laatste tijd vaak te zien in destroyed items.

 

Nude/camel kleur

Nude/camel kleurige kleding is steeds meer een echte trend aan het worden. Het is natuurlijk wel de truc om een goede kleur te vinden die mooi bij jou huidskleur past. Een neutrale kleur die goed te combineren is in verschillende laagjes. Gigi Hadid en Hailey Baldwin zijn de laatste tijd vaak gespot in deze trend kleur.


Welke fashion trend vind jij het leukste en welke totaal niet?