De zon schijnt weer, de temperatuur gaat omhoog en dat betekent dat het festival seizoen weer in volle gang is. Je kan weer met je vriendinnen alle leuke muziekfestivals af. Als je naar een festival gaat wil je er natuurlijk ook leuk uitzien. Daarom hebben wij 4 festival musthaves en trends op een rijtje gezet die je niet mag missen als je elk weekend te vinden bent op een festivalterrein.

Festival musthave - kimono kendall jenner

Kimono

Als er een ding niet in je kast mag ontbreken is een kimono. Ze zijn perfect op een warme dag omdat ze zo lekker luchtig zijn. Ben je gegaan voor een super simpele outfit dan kun je outfit helemaal festivalproof maken met een kimono met een gekke print of kant zoals Kendall Jenner. Heb je een opvallende print aan dan kun je makkelijk een egale witte kimono aantrekken. Je kunt eindeloos combineren met een kimono.

 

 

Zonnebril

Festival musthave - zonnebril

De volgende musthave is een zonnebril. Het staat niet alleen heel erg leuk en fashionable maar beschermt je ogen ook nog eens tegen de zon. De meeste festivals worden op een open veld of plein gegeven waar weinig schaduw is en je al gauw in de zon kijkt met samengeknepen ogen, helemaal niet fijn dus. Daarom vinden wij dit niet alleen een musthave maar ook de sterren van de serie Pretty Little Lairs Ashley Benson, Shay Mitchell en Troian Bellisario zien we met een zonnebril lopen.

 

 

 

Opvallende sieradenFestival musthave - sieraden vanessa hudgens

Als er iets is wat een outfit helemaal af kan maken zijn het sieraden wel. In het dagelijks leven dragen de meeste mensen bescheiden sieraden maar bij festivals is niks te gek. Je ziet vaak dat veel verschillende sieraden gecombineerd worden. Van bloemkransen voor op je hoofd tot een grote statement ketting. Als er iemand bekend staat vanwege haar goede festival looks is het Vanessa Hudgens wel. Je ziet haar meestal met heel veel opvallende sieraden lopen.

 

 

metallic Tattoo

Festival musthave - metallic tattooWat op dit moment echt een grote trend aan het worden is, zijn de metallic tattoos. Je ziet ze echt overal terug nu en zijn perfect voor op festival om je outfit helemaal af te maken. Je kunt ze makkelijk ergens bestellen maar als je het een keer wilt proberen en niet te veel geld uit wilt geven dan hebben we nog een kleine tip voor je: bij de Action verkopen ze nu metallic tattoos.

 

Wat is voor jou een echte festival musthave?