Deze jurkjes zouden er voor zorgen dat jij schittert tijdens het kerstdiner en tijdens Oudejaarsavond. Een outfit voor de feestdagen hoeft helemaal niet duur te zijn. Alles wat je nodig hebt is een mooie jurk, hakken en een mooie clutch. Welk outfit draag jij tijdens de feestdagen? Wij hebben zes jurkjes gevonden die nog geen € 50,- kosten.

Het is al bijna partytime! De feestdagen beginnen al bijna en de stress slaat al toe, want wat trekken we aan naar een kerstdiner? Nog een belangrijke vraag: wat trekken we aan naar oud & nieuw? Geen zorgen. Wij hebben een paar super leuke jurkjes voor je op een rijtje gezet. Het enigste wat jij nog moet doen is de leukste kiezen en dat wordt nog lastig.. Maar omdat de decembermaand al duur genoeg is hebben wij alleen jurkjes geselecteerd die nog geen € 50,- kosten. Als je dan echt niet kan kiezen kan je nog altijd twee jurkjes nemen.

 

Korte jurkjes

Kort blauwkort straplesskort 1 mauw

 

 

Foto 1: De eerste Jurk is van Lofty Manner en kost € 34,95. De jurk is ook te koop in een rode kleur. Leuk om te dragen tijdens het kerstdiner, maar met deze jurk kan je ook goed uitgaan. Is hij iets te koud? Dan kan je een zwarte blazer eroverheen doen.

Foto 2: Deze jurk is van Nelly.com en kost maar € 18,95. De jurk is ook te koop in een bruine kleur. Leuk om te dragen tijdens een chique kerstdiner. Maak de look helemaal af met witte of rosé kleurige high heels.

Foto 3: De laatste korte jurk is van de Vero Moda en kost € 34,95. De jurk is in maar een kleur te koop. Dit is een leuke jurk voor tijdens een gala en kerstdiner. Goud en zilverkleurige accessoires staan hier erg mooi bij.

 

Lange jurkjes

lang mauwenlang roodLang

 

Foto 1: De eerste foto van de lange jurkjes is van de Coolcat en kost € 24,99. De jurk is ook te koop in midden bruin en zwart/wit. Deze jurk is perfect voor een kerstdiner, maar voor uitgaan zit hij iets te strak. Bij deze jurk staan zwarte high heels of een paar sneakers leuk.

Foto 2: Deze jurk is van Bonprix.nl en kost € 29,99. De jurk is ook te koop in de kleuren lichtroze, wolwit, zwart en nude. Dit is een leuke jurk voor een kerstdiner. Met een paar gouden accessoires en gouden high heels maak je deze outfit helemaal af.

Foto 3: De laatste jurk is van Jane Norman (in de V&D) en kost € 27,-. De jurk is te koop in maar een kleur. Leuk jurkje voor het kerstdiner en om mee uit te gaan. Gouden high heels passen hier perfect bij.