De zomer is begonnen en dat betekent tijd voor een nieuwe garderobe. Er zijn waarschijnlijk duizend dingen in de winkels waar jouw oog op valt, zeker nu de sale is begonnen in veel winkels. Welke items kun je beter laten hangen en welke moeten beslist mee? Wij hebben zes modetrends die je deze zomer weel ziet op een rijtje gezet:

Mode trends zomer 2015 - midi dress

1. Off the shoulder tops
Iets wat je nu heel veel terug ziet in alle winkels zijn off the shoulder tops. Je hebt ze in verschillende soorten modellen zoals een strakke top of losse croptop.

 

 

2. Midi dress
we gaan deze zomer veel jurken voorbij zien komen en één model in het speciaal: de midi dress. Meestal een strakke jurk die tot net iets over de knieën gaat. Een celeb die daar veel mee gezien wordt is Kim Kardashian.

 

 

Mode trends zomer 2015 - maxi skirt with split

 

3. Maxi skirt or dress met een split
Vorig jaar zagen we al veel maxi rokken of jurken en dit jaar zie je ze ook weer, maar nu met een toevoeging. De meeste modellen hebben nu een hoge split aan de zijkant.

 

 

 

 

 

 

4. white sneakersMode trends zomer 2015 - white sneakers
Een trend die waarschijnlijk niemand ontgaan is, is de all white sneakers. Een populair model is nu de Adidas Superstar maar je kan ook veel goedkope versies vinden op internet.

 

 

 

 

 

5. Banana Leaf Print
Wat nog echt een opkomende trend is is de Banana Leaf Print. Je ziet het bijvoorbeeld terugkomen in behang, meubels, mobiele hoesjes maar ook bij veel mode items.Mode trends zomer 2015 - banana leaf print jumpsuit

 

 

 

 

 

6. Bohemian – two piece
Dit zijn eigenlijk twee trends in een. Je ziet nu heel veel bohemian print terug in jurkjes, broekjes en andere fashion items. De andere trend is een two piece oMode trends zomer 2015 - bohemian two pieceutfit. Dat houdt in dat je een broekje en top met dezelfde print met elkaar combineert.

 

 

 

 

Q: Welke modetrend is jouw favoriet?