Ben je van plan om deze maand gezellig naar de film te gaan samen met een paar vriendinnen, maar weet je nog niet zo goed welke film? Dan komen wij met de oplossing! De must see movie van deze maand is de nieuwe film Fashion Chicks. Voor meiden en vrouwen die van bloggen, beauty en fashion houden zit je daar helemaal goed.

Verhaallijn Fashion Chicks

fashion chicks mean girlsDe hoofdrol is een grijze muis op school genaamd Esmee. Ze houdt ontzettend van fashion en designerkleding, maar kan dat zelf nooit betalen. Haar grote droom is om modeontwerpster te worden en tot haar grote ongeloof mag ze stage lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion. Daar mag ze eigenlijk alleen stomme klusjes doen zoals kleding sorteren. Toch geeft ze niet op en begint een blog waar ze zich voordoet als Lizzy. Een wereld gaat voor haar open en ze krijgt steeds meer aandacht, zeker als ze opeens mag meelopen in Fashion Week. Vanaf dat moment begint ze een fashionable leven te lijden, maar soms is het lastiger dan ze had verwacht. Er komen namelijk niet alleen jaloezie en andere verleidingen om de hoek kijken, ook het lijden van een dubbelleven dat dreigt uit te komen is zwaarder dan Esmee dacht.

Cast van Fashion Chicks

Fashion chicks lizzy film posterDe cast van Fashion Chicks is ook geweldig als je het ons vraagt. Esmee wordt gespeeld door Liza Sips die al veel kleine gastrollen heeft gehad in onder andere Gooische Vrouwen en GTST. De mean girls worden gespeeld door twee bekende actrices uit GTST, Pip Pellens (Wiet in GTST) en Robin Martensen (Rikki in GTST) en iemand die nooit eerder op het witte doek verscheen: Melody Rayman. Ook komt de populaire boy band Be Brave in de film voor en dat is voor veel meisjes al een reden om de film te gaan zien. Ook voor mensen die fan zijn van beautyblogger en vlogger Mascha Feoktistova hebben geluk, want zij heeft een klein gastrolletje in de film. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer leuke mensen in deze film te zien.

De trailer van Fashion Chicks

Q: Zou jij naar deze film willen?