Staan je witte sneakers mooi bij je outfit, maar zijn jouw sneakers helaas niet meer zo wit? Misschien naar iets te veel festivals geweest deze zomer? Wit wordt supersnel vies dus zijn je sneakers soms na bijvoorbeeld een avondje stappen allesbehalve wit. Door deze 3 handige tips zijn je sneakers binnen no time weer wit. Dus waar wacht je nog op?

Tandpasta

Bij deze methode heb je alleen een oude tandenborstel en witte tandpasta nodig. Zorg ervoor dat je geen gekleurde tandpasta gebruikt, want ondanks dat deze je tanden wel schoonmaakt, is het voor je witte sneakers niet zo handig. Het enigste wat je nu moet doen is schrobben. Ook helpt het om je tandenborstel af en toe even nat maakt onder de kraan en hier verder mee gaat schrobben. Laat de tandpasta nu ongeveer 10 minuten op je sneakers zitten. Haal de tandpasta van je witten sneakers af met een doek en laat je sneakers op een warme plek drogen. Als het goed is zijn je sneakers nu weer mooi wit.

Ossengalzeep

Deze tip werkt voor iedereen en is hartstikke simpel. Je witte sneakers gaan er weer super uit zien en het enigste wat je daarvoor moet doen is ossengalzeep kopen. Klinkt heel vreemd en dat is het ook. En ja, ossengalzeep is echt gemaakt van de gal van ossen.Bah! Maar deze zeep werkt heel goed en is ook hartstikke goedkoop. Wrijf de zeep met een sponsje over je sneakers en veters en spoel het vervolgens af met lauw water. Dit is echt een wondermiddel voor jouw vieze sneakers.

Wasmachine

Als laatste redmiddel kan je ook je sneakers in de wasmachine doen. Haal dan de veters en alle losse onderdelen uit je sneakers. Gebruik een warm, niet te heet, programma en voeg gewoon wasmiddel toe. De sneakers kun je los in de wasmachine doen of in een oude kussensloop. Laat je sneakers een hele nacht drogen en stop ze vooral niet in de droger. Je kan je sneakers smelten en je droger kapotmaken. Hierna zien je sneakers er weer mooi wit uit en kan je ze weer overal naar toe aandoen.