Veel mensen willen gezonder eten maar dat kan nog wel eens lastig zijn want veel mensen denken dat lekker en gezond niet samen gaan. Dat is natuurlijk helemaal niet waar! Daarom hebben wij 3 recepten voor een gezonde en lekkere wrap die je bijvoorbeeld als lunch kunt eten. Een voor de visliefhebbers, voor de vleesliefhebbers en natuurlijk een vegetarische wrap.

Zalm wrap

Benodigdheden:
Wrap
Gerookte zalm
Rucola sla
Roomkaas
Bieslook
Komkommer
Optioneel: kruiden naar keus

Bereiding:
Begin met het klein maken van de komkommer en de bieslook. Leg daarna je wrap klaar en smeer de roomkaas erop en strooi de bieslook eroverheen. Beleg de wrap dan met de gerookte zalm, rucola sla, komkommer en als je wilt kun je nog wat kruiden toevoegen naar smaak. Rol je wrap op en dan kun je beginnen aan je heerlijke lunch.

Kip – avocado wrap

Benodigdheden:
Wrap
Kipfilet
Avocado
Room / crème fraîche
Knoflook
Peper en zout
Veldsla
Cherrytomaatjes
Komkommer

Bereiding:Recept gezonde wrap
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak ze goed door. Snijd dan de  cherrytomaatjes, komkommer, knoflook en avocado klein. Meng de knoflook, peper en zout met de room of crème fraîche en smeer dat op je wrap. Maak een bedje van veldsla en leg de kipstukjes, avocado, komkommer en cherrytomaatjes op de wrap en je wrap is helemaal klaar.

Vegetarische groente wrap

Benodigdheden:
Wrap
Paprika
Champignons
Courgette
Wortel
Ui
Roomkaas
Knoflook
Zout en peper
Optioneel: kruiden naar keusRecept gezonde wrap

Bereiding:
Snij de paprika, champignons, courgette, wortel en ui in kleine stukjes en bak ze even in een pan. Laat ze even afkoelen als je wilt. Meng de roomkaas met kleingesneden knoflook, peper en zout en andere kruiden naar keus. Smeer de wrap in met de roomkaas en doe alle groente op de wrap. Rol de wrap op en je kan smullen van je vegetarische groente wrap.

Welke wrap lijkt jou het lekkerst en heb jij misschien nog een lekker recept of tip?