Soms heb je van die dagen dat alles net even iets te veel moeite kost, zoals het wachten tot je nagellak eindelijk droog is of je lipstick elk uur moeten bijwerken. Om het allemaal iets makkelijker te maken hebben we hier 10 beauty life hacks op een rijtje gezet:

french-manicure1. Kun je niet wachten tot je nagels eindelijk droog zijn, dan kun je ze het beste in een bakje koud water dippen voor een paar minuten en je zult zien dat ze daarna helemaal droog zijn.

2. Ben je altijd uren bezig voor de perfecte French manicure en mislukt het uiteindelijk alsnog, probeer het dan eens met een rubberen elastiek.

3. Heb je je mascara per ongeluk laten uitdrogen? Geen nood, zet je mascara gewoon even in een kopje met heet water.

4. Haal een wit oogpotlood in huis en gebruik deze als primer voor je oogschaduw. Je zult zien dat alle kleuren veel beter uitkomen.

mascara-uitgedroogd5. Ben je op zoek naar een goedkope, natuurlijke en effectieve make-up remover? Misschien kun je dan kokosvet eens uitproberen!

6. Geen tijd meer om je haar helemaal te krullen of heb je alleen een stijltang in huis? Maak dan twee vlechten in je haar en ga er met je stijltang over heen. Zo heb je binnen 5 minuten prachtig golvend haar.

7. Smeer een beetje vaseline op je pols voor je daar parfum op spuit. Zo zal je de parfum langer ruiken.

8. Wil je graag gel eyeliner gebruiken, maar ben je die even kwijt of is die net op? Hou dan een gewoon oogpotlood even boven een vlam van een kaars en laat die heel even afkoelen. Gebruik het oogpotlood nu als eyeliner en het zal net lijken alsof je gel eyeliner hebt gebruikt.

kokosvet-oogmake-up-verwijderen9. Wil je je lipstick longlasting maken? Breng dan je lipstick aan zoals je altijd doet, maar leg daarna een tissue op je lippen en ga er met een kwast met gezichtspoeder overheen. Dit zorgt ervoor dat je lipstick langer blijft zitten.

10. Gebruik bij het nagels lakken in plaats van een doorzichtige base coat een witte base coat, zo wordt de kleur van de nagellak die je er overheen aanbrengt feller.

Laat in de reacties achter welke beauty life hacks jij super handig vindt!

Bron: Enhancements Cosmetic Surgery