We zeggen helaas gedag tegen de zomer, want het najaar is nu toch echt begonnen. We halen de sjaals weer uit de kast en we bestellen allemaal een pumpkin spice latte. Dat doen we natuurlijk niet zonder nieuw kapsel, want bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. Ontdek de haartrends van dit najaar!

Low ponytail

Een van onze persoonlijke favoriete trends is de low ponytail. Het is een mooi maar casual kapsel dat bij elke outfit staat. Of je nou een chique jurk draagt of een boyfriend jeans.

Stoere pony

Eens in de zoveel tijd zijn ze weer helemaal trendy, de pony’s. Met een stoere pony dit najaar ga jij helemaal met de laatste trends mee.

Ballerina

Naast de lage ponytail is de lage ballerinaknot ook erg in dit najaar. Het een super makkelijke en snelle haarstijl die bij lang tot middel haar perfect is. Deze simpele trend past ook bij elke outfit.

Simpel steil

De beachy waves moeten dit najaar plaatst maken voor steil haar. Pak de stijltang er dus maar bij, maar vergeet nooit om je haar goed te beschermen van tevoren!

In the middle

Deze trend sluit perfect aan op het steile haar, want deze kun je perfect samen combineren. Het gaat namelijk om een strakke middelscheiding.