Eindelijk, de lente is aangebroken, een seizoen waar we met zijn allen naar hebben uitgekeken! Maar bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe look. Onze nagels zullen deze lente gelakt worden met pasteltinten, onze oog make-up zal lichter worden, onze kleding luchtiger en gekleurder en dan kan natuurlijk je haar niet achter blijven. Lees snel verder voor lentehaar inspiratie!

lange boblijn kapselsLange boblijn á la Taylor Swift

Ben je toe aan een heel nieuw kapsel dat echt bij de lente en zomer past? Misschien moet je dan eens de schaar in je lange lokken laten zetten en voor een lange boblijn gaan. Vele celebs gingen je al voor, zoals de twee sterren uit Pretty Little Liars, Lucy Hale en Ashley Benson, maar ook Taylor Swift, Selena Gomez en Kim Kardashian hebben voor dit kapsel gekozen.

Balayage haar

Een nieuwe haartrend die je steeds meer ziet in 2015 is balayage haar. Misschien doet het je denken aan ombré haar, maar er zit toch echt verschil tussen. Ombre is echt een kleur overloop en balayage is meer een veeg van kleur over je haar. Balayage komt het beste tot zijn recht met wat langer maar en al helemaal als je grote krullen in je haar maakt.

balayage haar