Het is nu toch echt officieel herfst geworden. Over een niet al te lange tijd zullen de bladeren van de bomen vallen en genieten we van een weekje herfstvakantie. Niet alleen dat hoort bij de herfst maar ook een nieuwe look. Die nieuwe look bestaat natuurlijk niet alleen uit kleren, maar daar hoort ook een nieuw kapsel bij. Daarom zetten wij de nieuwe haartrends voor deze herfst/winter voor jou op een rijtje.

Kopper

copper Emma Stone

De eerste haartrend die je nu veel gaat zien is Kopper. Een mooie warme kleur die ook als rossig beschreven zou kunnen worden. Deze kleur kan heel veel verschillende tinten hebben.  Mocht je bruin haar hebben dan kun je gerust voor een donkere Kopper kleur gaan, maar met blond haar is het juist mooi om een lichte kopper kleur te doen. Een bekende actrice die deze haar kleur prachtig staat is Emma Stone.

Bronde

De tweede haartrend die perfect voor dit najaar is, is bronde. Een mooie kleur die niet blond maar ook niet bruin is. Het zit er precies tussenin en daarom heet deze trend ook bronde. Het geeft het haar een speciale gloed doordat er hele fijne highlights in verwerkt zitten. Een bekende celeb die de haartrend helemaal eigen maakt is niemand anders dan Cara Delevingne.

Low ponytail Emma RobertsLow ponytail

De laatste haartrend voor dit najaar is de low ponytail oftewel een paardenstaart. Het is een vrij makkelijke trend die vooral geschikt is voor vrouwen met wat langer haar. Je kunt deze haartrend op verschillende manieren dragen. De eerste manier is om al je haar heel strak naar achter te kammen en losse babyhaartjes met hairspray of schuifspeltjes vast te zetten voor een mooie strakke staart, maar je kan het juist ook heel casual maken door een vrij losse staart te maken en wat haren los te trekken van je staart voor een wat messy look. Celeb die je vaker met deze haartrend ziet zijn Emma Roberts en Beyonce.

Q: Welke haartrends is jouw favoriet?