Zit jouw haar altijd hetzelfde tijdens het uitgaan? Vind je het maar een saai kapsel en zou je een keer iets nieuws willen uitproberen? Dan hebben wij een paar makkelijke en leuke kapsels die jou misschien zou kunnen staan!

Wet sleek hair look

De wet sleek hair look is hotter dan hot. Het mag allemaal weer wat stijler. Wat je nodig hebt om de wet sleek hair look te creëren is wax of haargel.

Hoe creëer je deze look?
Verspreid haargel of wax over je vingertoppen om de gel toe te passen op het droge haar. Begin met een kleine hoeveelheid gel. Kam het haar en gebruik daarna haarspray. Gebruik kort een föhn om de gel te verharden, dan krijg je meer glans in je haar. Als je liever een zachtere gloed wilt, zou je wax en haargel kunnen mengen en toepassen op droog haar.

Vlechten zijn terug

Vlechten zijn weer terug! Eerst werd het kapsel vooral gezien bij jonge meisjes, maar nu is het super hip en het staat het geweldig bij iedereen! Het kapsel kun je op allerlei verschillende manieren dragen. Het enige minpuntje is dat je wel vlecht-skills moet hebben of mensen in je omgeving die dat voor jou kunnen doen.


Fake bob

Een boblijn zonder te knippen? Dit kan jij ook!

Hoe creëer je deze look?
Krul je haar. Door krullen toe te voegen aan je haar krijgt je haar meer volume. Ook een goede manier om volume te krijgen is touperen. Zet je bovenste plukken vast met een clip, zodat je onderaan kan beginnen. Verdeel het onderste haar in twee delen en maak van elk deel een vlecht. Draai de twee vlechten samen tot één vlecht en maak het vast met schuifspelden. Laat de bovenste plukken eroverheen vallen en maak nu de bovenste plukken vast met schuifspelden tot de lengte die jij wilt hebben.

Lok of lange pony

Lok of lange pony die piekerig voor je ogen hangt. Dit is ook een leuk en makkelijk kapsel om uit te proberen zonder dat je je haar hoeft te knippen.

Hoe creëer je deze look?
Toupeer of krul je haar voor meer volume. Maak een scheiding aan de zijkant van je haar en pak een grote pluk. Maak de lok vast met schuifspelden. Je kunt de lok vastmaken met schuifspelden achter je oor, maar je kan het ook boven op het haar vastmaken. Als je dit allemaal hebt gedaan, kan je haarspray gebruiken zodat alles op zijn plek blijft.

Hoge strakke paardenstaart

Het is niet alleen een makkelijke haarstijl, het is ook heel elegant!

Hoe creëer je deze look?
Toupeer je haar, zodat je nog een beetje volume hebt en bind het vervolgens vrij strak en hoog bovenop je hoofd vast. Fixeer het vervolgens met wat gel of haarlak.