Waarom iedereen een flesje met Argan Olie op zijn nachtkastje zou moeten hebben staan… Heb je even tijd? Ik ben gaan experimenteren met de 100% pure biologische Argan Olie van Supernaturals. Dus hier een review!

Argan Olie als finishing touch

De bron van argan olie is de arganboom genaamd Argania Spinosa (wie denkt er nog meer aan spinazie?). Deze boom is te vinden in het zuidwesten van Marokko.

Voor zolang ik mij kan herinneren gebruik ik Argan Olie, maar niet dagelijks. Het hangt af van de conditie van mijn haren en huid. Als het goed aansluit op de haarproducten die ik in een periode gebruik dan voeg ik het zonder twijfel toe als afsluiter van mijn dagelijkse haarroutine. Waarom als afsluiter? Argan Olie is voor iemand met kroeshaar niet het basisproduct dat je gebruikt om je haren te stijlen. Het is meer een finishing touch die je haren meer laat glanzen en waardoor je haar sterker wordt.

Argan Olie van Supernaturals: mijn ervaring

Ik heb in de afgelopen jaren verschillende merken Argan Olie uitgeprobeerd, deze haal ik bij de toko. De Argan Olie van Supernaturals is voor mij de eerste vloeibare en 100% natuurlijke Argan Olie.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ecologisch en fair trade

Wanneer je ervoor kiest om biologische argan olie te kopen moet je op een paar dingen letten. Zo moet je zeker weten dat de olie een EcoCert-certificaat heeft. Supernaturals laat dit weten op haar producten. Daarnaast kan je er zeker van zijn dat ze bij de productie
van deze olie hebben gewerkt met een Fair Trade-programma. Dit is voor mij een pluspunt, omdat ik het belangrijk vind dat er bij de productie eerlijk wordt gehandeld.

Het flesje

Ik vind het leuk dat het flesje transparant is, want dat past bij een natuurlijk product. Het flesje is klein, waardoor het makkelijk mee te nemen is in je tas. Ik vind dat zeker een voordeel, omdat ik een persoon ben die 100 producten in haar tas gooit net voor vertrek (you never know what you need!). Omdat de inhoud van mijn tas dus een combinatie is van elektronica en vloeibare producten vind ik het belangrijk dat de producten goed zijn afgesloten. Dit flesje heeft een tuitje waar op de bovenkant de woorden ”stop” en ”open” staan. Dus voor de chaotische mensen zoals ik: maak hier dankbaar gebruik van!

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wat belooft het?

Argan Olie van Supernaturals belooft het volgende:

  • Voedt, hydrateert en verzorgt de huid
  • Geeft kracht en glans aan het haar

Aan de hand van deze gegevens schrijf ik deze review.

Geeft het product het beloofde resultaat?

Argan Olie als gezichtsverzorging

Op dagen dat ik geen make-up draag, maar wel de deur uitga, wil ik wel iets op mijn gezicht hebben. Ik probeerde de Argan Olie van Supernaturals uit als dagcrème, maar daarvoor vind ik de olie te glimmend. Daarom ben ik de olie gaan gebruiken als na-verzorging voor het slapen gaan. Omdat ik sinds kort ben begonnen met het dragen van foundation is het belangrijk dat ik mijn huid extra goed verzorg. Foundation zorgt bij mij voor een nog drogere en meer geïrriteerde huid. Argan olie staat erom bekend dat het dit juist tegen gaat. Dus na het verwijderen van je make-up, kan je je gezicht insmeren met de Argan olie en je zal merken dat je huid zacht voelt en meer straalt.

Argan Olie als haarverzorging

Processed with VSCOcam with c1 preset

Before

Processed with VSCOcam with c1 preset

After

Op de linkerfoto zie je dat mijn haar aan de onderkant erg dun en droog is. Na het gebruik van de Argan Olie merkte ik dat mijn haar zachter aanvoelde en meer glans had. Zoals ik al zei kan ik het product niet als basis gebruiken. Maar ik merk zeker verschil na het aanbrengen van de olie. Het beste resultaat krijg je door de Argan Olie dagelijks te gebruiken.

Heb je een droge en/of geïrriteerde huid, of wil je gezonder haar met minder dode punten? Dan raad ik je zeker aan om Argan Olie van Supernaturals te proberen.

De olie kost 29,95 en is momenteel in de aanbieding voor 24,95. Bestel je hem voor 23:00 ’s avonds, dan heb je hem morgen in huis!

www.supernaturals.nl