Op zondag 15 februari is het weer zo ver, Carnaval begint! Het feest waar je helemaal over de top de deur uit kunt gaan en niet raar wordt nagekeken. Je bent natuurlijk uren bezig met je haar en de perfecte make-up, maar één ding kan natuurlijk niet ontbreken en dat is natuurlijk jouw carnavalskostuum!

carnavalsoutfit groovy lady

Ga je deze Carnaval voor de echte jaren 60 look, dan is deze outfit misschien wel wat voor jou! Dit kostuum bestaat uit het jurkje, de haarband en het bruine franje jurkje.
carnavalsoutfit superwoman
Ben jij een echte superheld in het dagelijkse leven, dan is nu de kans om het te laten zien. Dit kostuum bestaat uit een jurkje met S logo, gouden riem, rode cape en rode bootcovers.
carnavalsoutfit engel
De set bestaande uit het witte tutu rokje, de vleugels en de haarband met halo, alle essentiële dingen die je nodig hebt om een echte engel te worden.
carnavalsoutfit schooluniform
Kun je zelf tijdens Carnaval niet zonder school, dan is dit kostuum perfect voor jou. Bij dit kostuum krijg je een geruit rokje met shirtje en bretels. Ook het strikje is inclusief.
carnavalsoutfit piratenpakje dames
Ben je stiekem fan van Pirates of the Caribbean dan ga je natuurlijk verkleed als Captain Black Heart. Dit kostuum bestaat uit het jurkje met langere achterkant, de armbanden en de hoed.

Wij wensen jullie allemaal een hele leuke Carnaval toe en laat in de reacties achter welk kostuum jouw favoriet is!