Voor veel mensen is de zomervakantie nu toch echt begonnen! Daarom heb je in de zomer extra veel tijd om allemaal leuke dingen te doen. Stel een summer bucketlist op en probeer zoveel mogelijk dingen na de zomer af te strepen. Wij bedachten 5 leuke activiteiten voor in de zomer.

Organiseer een barbecue5 leuke activiteiten voor in de zomer

Niets is leuker dan met vrienden en vriendinnen samen genieten van een leuke avond met lekker eten. Plan samen met een groep vrienden en vriendinnen een datum en spreek af waar de barbecue plaatsvindt. Nog leuker is natuurlijk als iedereen wat te eten of te drinken meeneemt en jullie erop die manier samen een gezellige avond van maken.

 

Netflix marathon

Nederland zou Nederland niet zijn als er deze zomer ook wat slechtere dagen komen. Voor die dagen kun je een Netflix marathon inplannen en eindelijk die leuke serie of film kijken waar je nooit aan toe bent gekomen dit jaar. Je zou ook een paar vriendinnen uit kunnen nodigen om het nog gezelliger te maken. Lees hier een blog over onze favoriete Netflix series.

 

De keuken in

Zoek eens rond op internet of in een kookboek naar leuke gerechten of inspiratie. Zet de leukste gerechten op een rijtje en duik de keuken in. Nu heb je  eindelijk tijd om dat ene recept te proberen of om opeens op een heel nieuw idee te komen. Na een lange dag in de keuken kun je misschien je familie verrassen met een heerlijke taart als toetje. Lees hier voor een heerlijk sushi salade recept.

 

Ontdek Nederland5 leuke activiteiten voor in de zomer

Om leuke en nieuwe dingen te zien hoef je echt niet perse het land uit, ook in Nederland heb je waarschijnlijk nog heel veel niet gezien. Plan daarom samen met vriendinnen een dagje weg in Nederland. Bezoek bijvoorbeeld een stad waar je nog nooit geweest bent of ga naar een strand dat je nog niet kent.

 

Spa dag

Na een druk jaar is het ook belangrijk om even tijd voor jezelf te nemen. Slaap lekker lang uit en maak voor jezelf een heerlijk ontbijtje. Doe een zelf gemaakt gezichtsmaskertje op, leer hier drie heerlijke DIY recepten. Lak je nagels, pak een tijdschriftje erbij en ga lekker zonnen.

Q: Wat doe jij het liefst in de zomer?