Reizen en lekker eten is iets wat de meesten heel graag doen. Een prachtige stad waar je binnen een uur  naar toe vliegt is Londen. Londen is echt een stad vol met allemaal kleine koffietentjes, etensplekjes en pubs. Dat er keuze genoeg is merk je gelijk, maar hoe moet je ooit kiezen? Wij zetten daarom 5 leuke plekjes op een rijtje voor jou.


Turtle Bay

Een hele leuke en gezellige plek om heen te gaan is Turtle Bay. Een sfeervol restaurant met een Caribische invloed. Niet alleen het interieur is geweldig, ook het eten en de cocktails. De menukaart staat vol met heerlijke kleine gerechtjes, goede vleesgerechten en toetjes. Naast dat je er heerlijk kan eten staan er ook heel veel lekkere cocktails op te kaart. Het beste is dat ze happy hour hebben. Tussen 10 en 11 zijn alle cocktails 2 voor de prijs van 1.

Pret a Manger London

Pret a Manger

Een lunchzaak die op bijna elke hoek van een straat zit is Pret a Manger. Het is een populaire en goede plek om te lunchen. Je hebt keuze uit goed belegde broodjes, salades, soep wat ze voor je kunnen opwarmen en fruit. Bij de kassa vind je de verse koffie broodjes, muffins en croissants. Naast is het lekkere eten hebben ze ook allemaal verschillende soorten koffie, thee en sapjes. Een kleine tip: Je betaalt voor sommige dingen meer als je het daar opeet dan als je het take away koopt.

Bella Italia

Een lekkere en betaalbare plek om Italiaanse gerechten te eten is Bella Italia. Een foodketen die door heel Londen restaurants heeft zitten maar het komt niet als een foodketen over want elk restaurant ziet er weer anders uit. Ze hebben een  uitgebreide menu kaart vol met verschillende pizza’s, pasta’s, lasagne en heerlijke toetjes. Ook Bella Italia heeft een kaart vol met cocktails, verschillende wijnen en soft drinks.

WasabiWasabi London

Niet alleen is sushi in Nederland heel populair. Ook in Londen zie je veel sushi restaurants.  Een Goede plek om sushi te eten is Wasabi. Wasabi zit op heel veel plekken in Londen, vooral vlak bij of in metrostations. Het is perfect om hier te eten als je niet zo veel tijd hebt want al de sushi ligt al per twee verpakt in de winkel. Je kan een pakje pakken en zelf kiezen wat je wil. Bij de kassa kun je sojasaus, wasabi en andere kleine dingen kiezen.  Het is makkelijk om take away te eten maar er is ook genoeg plaats om het daar op te eten.

The new Inn

Wil je een keer in een echte Engelse pub eten dan is The new Inn een hele goede keus. Het is een typische sport pub waar je altijd sport op staat op de tv. Het personeel is heel vriendelijk en het eten is heerlijk en komt in grote porties. Elke dinsdag is er ook een pub quiz waar je je voor kan inschrijven. Heel leuk om als een echte local mee te doen. De sfeer is gezellig en je voelt je echt welkom. Adres: 62 St Mary’s Road, Ealing W5 5EX

Q: Heb jij een echte aanrader waar je moet eten in Londen?