Ben jij even helemaal klaar met dat koude en regenachtige weer? En wil je gewoon weer even lekker zwemmen en op het strand liggen? Ga dan tijdens de winterdagen een paar daagjes weg. Wij hebben een paar top bestemmingen voor je op een rijtje gezet, zodat jij lekker kan genieten van het zonnetje.

Dubai

Dubai is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai is de lucht bijna altijd blauw en in de winter is het er nog steeds lekker warm. Je kan rekenen op een indrukwekkende ervaring, want alles is daar groots. Als je genoeg hebt van de grootste skihal, golfbaan en het grootste winkelcentrum ter wereld, dan kun je lekker zonnen op het strand. Bij zonsondergang is een bezoekje aan de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, zeker de moeite waard.

Cancun

Cancun is een grote stad gelegen in het noordoosten van het schiereiland Yucatan in Mexico. Het is hier heerlijk warm. Ook zijn er in Cancun goede hotels, prachtige stranden, heerlijk eten en veel bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden. In ongeveer 13 uur vlieg je naar Cancun, het is dus lang vliegen, maar echt de moeite waard.

Fuerteventura

Fuerteventura is het op een na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Deze eilandengroep behoren tot Spanje. In de wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur nog altijd rond de 24 graden en regent het maar weinig. Naast de aangename temperaturen kan je hier goed windsurfen, zwemmen, zuilen en duiken. Daarnaast is er een mogelijkheid om een vulkaanwandeling te maken.

Curaçao

Curaçao is een eiland in het zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela. Een reis naar Curaçao is niet alleen een trip naar de zon, maar ook naar een warme bevolking. Verder staat dit eiland volop in het teken van kleur. Niet alleen vanwege de bloeiende bloemen, maar ook door de kleurrijke architectuur die je overal vindt. Curaçao is heel bekend om zijn uitstekende duiklocaties. Ook kan je in Curaçao zwemmen met dolfijnen. Als je van duiken, snorkelen, zwemmen met dolfijnen en swingende strandfeestjes houdt, dan is Curaçao echt iets voor jou.

Alanya

Deze badplaats in Turkije trekt mensen aan die zoeken naar zon en zee, maar ook naar excursies. Met temperaturen van rond de 20 graden kun je heerlijk gaan shoppen of je laten masseren in een hamam. Verlaat je resort leven voor een dag om meer van Turkije te zien door op jeep safari te gaan. Hierbij rijd je door de bergen met vele andere jeeps die een leuke sfeer creëren. Ook kan je de Dimcay rivier bezoeken, dit is een geweldige ervaring. Je kan hier namelijk eten op de rivier! Op het strand worden er allemaal pakketten aangeboden met verschillende excursies (dit kun je beter daar kopen, dat is goedkoper, dan in Nederland) Dit is dus de ultieme vakantie!