Het jaar 2015 zit er weer bijna op. Nog even en we vieren weer Kerstmis en gaan feestend het nieuwe jaar in. Dit jaar zijn er heel veel dingen gebeurd. Sommige dingen waar de hele wereld vanaf weet en sommige dingen die enkel in Nederland besproken werden. Hoe dan ook, wij hebben de hoogtepunten op een rijtje gezet in vier artikelen.

Zayn van One Direction

Zayn Malik leaves one directionDat Zayn Malik de super populaire boyband One Direction verliet kwam voor heel veel fans als een hele grote schok. Heel internet explodeerde erover. De band die in 2010 begon met vijf leden had er opeens nog maar vier over. Dagenlang verschenen er filmpjes van huilende meisjes op het internet. Ook leverde het veel geruchten op waarom hij eigenlijk de band verliet. Niet alleen dat Zayn de band verlaten was groot nieuws, ook dat hij de verloving verbrak met Perrie Edwards bleef niet onopgemerkt. Het laatste nieuws rondom One Direction is dat de band een pauze zou nemen in 2016 voor een onbepaalde tijd. Zeker iets van 2015 wat de duizenden fans van Zayn en One Direction niet zullen vergeten!

Kylie jenner

Het jongste familielid van de Kardashian/Jenner familie  is Kylie Jenner. Ze staat natuurlijk al jaren in de media door de show Keeping up with the Kardashians, maar het jaar 2015 was echt haar jaar qua social media aandacht. Het begon natuurlijk vooral met haar lippen die uit het niks dikker waren. Daarnaast kwam ze in de media toen ze achttien werd en het officieel bekend werd dat ze met rapper Tyga ging. Met haar 41,1 miljoen volgers op Instagram is ze na haar grote zus Kim Kardashian de populairste van de Kardashian/Jenner familie op Instagram.

Don’t Judge Challenge

dont judge challenge guyEen challenge die opeens opdook op social media was de ‘Don’t judge a book by it’s cover challenge’. Je zag het vooral heel veel verschijnen op Facebook, Twitter en Instagram. Het was een kort filmpje waarbij een persoon heel lelijk keek en rare make-up op had waardoor de persoon er niet mooi uitzag. Na een paar seconden doen ze wat crème op hun gezicht en houden dan hun hand voor het beeld, halen ze die weer weg dan zijn de mensen op het filmpje opeens heel mooi. De challenge is bedoeld om mensen te laten zien dat je niet iemand op zijn uiterlijk moet beoordelen.

Kanye West for president

De bekende rapper Kanye west zei tijdens de MTV music video awards wel iets heel opvallends wat heel het internet over ging. Hij vertelde het publiek en de rest van de wereld dat hij in 2020 mee wil doen aan de verkiezingen voor presidentschap.  Wij zijn heel benieuwd hoe het gaat doen bij de verkiezingen!

Adidas superstar

Als er iets mega maar dan ook echt mega populair was in 2015, waren het wel de Adidas superstar schoenen. Het is een oud model dat dit jaar weer helemaal terug te zien was bij bijna ongeveer 99% van de wereldbevolking. Het werd nog populairder toen er een collectie uitkwam in samenwerking met Pharrell Williams. De collectie was binnen de kortste keren helemaal uitverkocht. Wij zijn heel benieuwd welke schoenen in 2016 populair gaan worden.

Adidas superstar white