Niets is leuker dan even tijd voor jezelf nemen en dan allerlei beautyblogs te lezen. Wat zijn de meningen over die nieuwe dagcrème of hoe denkt die ene beautyblogger over de limited editions van Mac? Het zijn vaak niet alleen die beauty- of modeartikelen die mensen interesseren, maar ook het persoonlijke deel. Een paar bloggers hebben dan ook een boek uitgebracht die allemaal leuk zijn om te lezen en daarom zetten wij onze favorieten op een rijtje.

Hoe leuk is het als een van jouw favoriete bloggers een boek uitbrengt. Je vind in de boeken allemaal verschillende dingen terug. De een gaat meer over beauty, de ander meer over hoe heeft die persoon van haar blog haar werk heeft kunnen maken en weer een ander vooral over het inspireren van mensen.

Boeken van succesvolle bloggers

Happy Life – Beautygloss

Dit boek is geschreven door Mascha Feoktistova. Zij is de eigenaresse van de succesvolle beautyblog: beautygloss.nl en meerdere YouTube kanalen. Ook organiseert ze een jaarlijks feest en een vriendinnenweekend voor haar lezeressen. In 2014 kwam haar eigen boek uit genaamd: Happy Life. Het is een boek over allemaal verschillende onderwerpen die je kunt tegenkomen in je leven. Het boek is verdeeld in allemaal kleine hoofdstukjes die onder andere gaan over liefde, carrière, jezelf zijn en vriendschap.

On top – Anna Nooshin

Het boek On top is geschreven door Anna Nooshin, medeoprichtster van de succesvolle site: nsmbl.nl . Het boek werd uitgebracht in april 2015 en bevat 224 pagina’s. Het is een persoonlijk boek waarin Anna haar tips en verhalen indeelt. Het gaat voornamelijk over (online) succes, ondernemen, opgroeien en je dromen achterna gaan en dat allemaal met humor geschreven. Met dit boek wil Anna vrouwen inspireren om te doen wat ze leuk vinden. Ook vind je in dit boek heel veel never seen before foto’s.

Boeken van succesvolle bloggers

Serena’s stijlgids – Beautylab

Serena’s stijlgids is uiteraard geschreven door Serena Verbon. Serena is ook een beautyblogger en eigenaresse van de blog: beautylab.nl en heeft een YouTube kanaal. Ook zij heeft dus een prachtig boek uitgebracht in 2015. Het boek van Serena gaat vooral over beauty maar ook over fashion, lifestyle, haar favoriete recepten, DIY projecten en reizen.

Beauty – Misslipgloss

Boeken van succesvolle bloggersHet boek Beauty is geschreven door Cynthia Schultz, zij is de eigenaresse van de beautyblog: misslipgloss.nl. Het is een boek vooral gevuld met tips over make-up maar ook een klein gedeelte over Cynthia persoonlijk. Het is echt een boek voor meisjes die net beginnen op beauty gebied,  want het zijn vooral basic tips.

Q: welk boek lijkt jou leuk om te lezen?