De zomer komt er weer aan (eindelijk!) en dus is het weer tijd voor een bikini of badpak. Heb je nog een bikini liggen, maar wil je toch met de trends mee en twijfel je nog een beetje over welke bikini jij moet kiezen? Wij hebben de nieuwste trends in bikini’s en badpakken voor jou op een rij gezet.

 Straps

Zagen we de straps eerst vooral in de bikinibroekjes, nu zien we ze regelmatig voorbijkomen in tops en zelfs de badpakken ontkomen er niet aan. Straps maken de bikini spannender en zorgen vaak voor een slak silhouette.

Bikinitop – black € 64,95 via Zalando

Bikinibroekje – black € 59,95 via Zalando

Badpakken met diep decolleté

Badpakken zijn al een aantal seizoenen superhot! Het was altijd een heel taboe om een badpak te dragen maar dat is gelukkig voorbij, nu kun je in een badpak laten zien hoe mooi het zit en hoe je vormen lopen. Dit seizoen zijn de badpakken met decolleté een graag geziene trend. Een decolleté is het middel om de focus te leggen op je borsten en, afhankelijk van hoe diep de decolleté is, je taille mooi accentueert.

MIKOH Topanga macramé-trimmed halterneck swimsuit €325 via Net-A-Porter

BETH RICHARDS Stella one-piece swimsuit €225 via mytheresa.com

Cut-out crop tops

De crop tops binnen bikiniland zien we nu al een aantal seizoenen en hier komen steeds meer variaties op. Eén daarvan is de cut-out crop top, oftewel een hooggesloten bikini top met weggelaten stof op strategische plekken zoals net boven de borsten. Misschien niet ideaal voor het zonnen, maar wel helemaal volgens de laatste trends.

MIKOH Marrakesh cutout bikini top €122 via Net-A-Porter 

MIKOH Tahaa cutout halterneck bikini top €116 via Net-A-Porter 

Geel

Geel is niet direct een kleur waar elke vrouw knapper van wordt maar in een bikini kan je meer hebben dan je denkt. Factoren die hierbij meespelen zijn een mooie gebruinde huid en een dosis zelfvertrouwen.  Geel staat in de badmode voor fris en kleurrijk.

STELLA MCCARTNEY Crochet bikini €400 via mytheresa.com

STELLA MCCARTNEY Bikinitop – yellow €169,95 via Zalando

One-shoulder tops

Een trend die regelrecht afkomstig is vanuit de mode zijn de one-shoulder tops. Deze style is de perfecte combinatie tussen sexy en sportief en accentueert heel mooi je jukbeenderen. Deze bikini geeft wat meer support dan een bandeau bikini dus ook zeker geschikt voor vrouwen met vollere borsten.

TABULA RASA Aracari one-shoulder bikini €451 via Net-A-Porter

KIINI Tuesday crochet-trimmed bikini briefs €120 + Tuesday one-shoulder crochet-trimmed bikini top €170 via Net-A-Porter