2017 is begonnen en dat betekent ook nieuwe trends om te volgen! Daarom zet ik vandaag de interieur trends van 2017 op een rijtje, want we houden er allemaal van om ons huis leuk in te richten en er echt iets eigens van te maken.

Gouden accessoires

Een trend die op dit moment heel erg populair is, zijn gouden accessoires toevoegen aan je interieur. Deze zijn goed te combineren en vooral erg leuk als het vaak voorkomt in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een gouden vaas, kaarsenkandelaar, schaaltje of bijzettafeltje.

gold 1

gold 2

Bron Bron

Donkere kleuren

Na de trend dat alles zo wit en licht mogelijk in huis moest zijn, is het tijd voor een nieuwe trend namelijk donkere kleuren. Denk aan donkerblauw en donkergroen. Perfect voor op een muur in het huis. Het geeft een soort chique mysterieuze look. We zijn er helemaal fan van!

dark 1

dark 2

Bron  Bron

Velours & velvet

Een andere trend die echt heel erg opkomend is, is de velours en velvet trend. Het zijn vaak mooi gekleurde vintage banken, stoelen en poefs. Ook hier zie je de donkere kleurentrend voorbij komen en is dus zeker goed te combineren. Ook staan gouden accessoires mooi bij deze trend want beide hebben een chique uitstraling.

vel 3

vel 4

vel 2

Bron Bron Bron Bron

Welke trend van 2017 is jouw favoriet?