Wat is volgens jouw de leukste kerstfilm? Wij hebben een paar kerstfilms op een rijtje gezet die volgens ons een van de leukste kerstfilms zijn. Ook lees je hier alles over de nieuwste kerstfilms van 2015 die in de bioscoop draaien.

Leukste kerstfilms:

Home Alone

Wie kent deze films nou niet? Elk jaar komt de Home Alone-reeks weer terug. De hilarische, hartverwarmende en geweldige films. Voor degene die onder een steen hebben gelegen; Home Alone gaat over een jongetje die alleen thuis (of in een ander land) is en op een gegeven dieven op bezoek krijgt. Welke film van deze filmreeks vind jij het leukst?

Love Actually

Love Actually is een romantische kerstfilm. Het heeft alles wat een kerstfilm zou moeten hebben. Het is romantisch, heeft een goed eind en brengt je meteen in de kerststemming.

Bridget Jones’s Diary

Ook een heerlijk romantische kerstfilm is Bridget Jones’s Diary. Deze film gaat vooral om de vraag welke man moet ik kiezen? Welke man zou jij kiezen?

The Holiday

Twee vrouwen (eentje uit Amerika, eentje uit Engeland) switchen van huis voor de kerstperiode. Een slaapt ineens in een mega huis en de ander in een klein huisje, en zoals verwacht worden ze allebei verliefd.

The Polar Express

Toen ik jong was vond ik deze film helemaal geweldig. The Polar Express gaat over een jongetje die begint aan een magisch avontuur naar de Noordpool op de Polar Express. Tijdens zijn avontuur leert hij alles over vriendschap, moed en de geest van Kerstmis.

Nieuwe kerstfilms van 2015:

Mannenharten 2

Er is veel veranderd in het leven van de mannen uit Mannenharten. Genoeg om een nieuwe film te maken. In dit vervolg zetten de mannen hun zoektocht naar de ware liefde met tegenspoed voort. Omdat ze vrouwen nog steeds niet begrijpen.

The Night Before

Gaat over drie vrienden voor het leven, die de kerstavond door brengen in New York. Ze zijn op zoek naar de Heilige Graal van de kerstfeesten. Het is een leuke ‘bromance’-komedie.

Love the Coopers

Love the Coopers is een Amerikaanse komische kerstfilm. Het gaat over vier generaties van de Coopers die bij elkaar komen voor hun jaarlijkse kerstavond, maar dit jaar loopt alles anders. Veel onverwachte bezoekers en gebeurtenissen zetten de avond op zijn kop.

A Very Murray Christmas

Dit is een komedie en musicalfilm. Het gaat over Murry die bang is dat er niemand naar zijn tv show komt, door de erge sneeuwstorm. Er spelen veel bekende mensen in zoals Bill Murray, Miley Cyrus, George Clooney en Amy Poehler.

Krampus

Gaat over een jongen die een slechte kerst heeft. Hierdoor trekt hij de aandacht van een demoon Kampus, die iedereen straft die niet in Kerstmis gelooft.