Het is alweer bijna 2016 en zoals elk jaar sturen we elkaar een leuk bericht. We wensen elkaar geluk, liefde en vooral gezondheid toe. Maar om nou ieder jaar hetzelfde afgezaagde berichtje te sturen.. Wij hebben 10 leuke, grappige en lieve berichtjes op een rijtje gezet. Weg met die afgezaagde berichtjes.

1. Straks ben ik waarschijnlijk te zat, morgen lig ik de hele dag plat, mijn maag en darmen door elkaar,
daarom wens ik je nu alvast een gelukkig nieuwjaar!

2. Met een vuurpijl in mijn kont vlieg ik 2016 al rond. Ik moet mijn wensen nu versturen, want ik weet niet hoelang mijn vlucht gaat duren. Gelukkig nieuwjaar!

3. Voordat de zon voor de laatste keer onder gaat, voordat de klok 12 uur slaat, voordat het telefoonnetwerk plat gaat, voordat ik zo dronken ben dat ik niet meer appen ken, wens ik jou alvast een gelukkig 2016!

4. Laten we voor Nieuwjaar de lat zo hoog leggen dat we er vlot onderdoor kunnen.

5. Uw advertentie staat nu al 9 jaar op onze site zonder 1 reactie, vind u het goed als we het in 2016 eens proberen zonder foto? Gelukkig nieuwjaar!

6. Voor het nieuwe jaar wens ik je het beste toe; veel geluk, liefde bla bla bla…… allemaal geklets!!
Weg met die onzin!!!!
Ik wens je ongelooflijke feesten, onvergetelijke katers en duizenden van zulke nachten.
Dat je maar voor de helft hoeft te werken maar het dubbele verdient en dat je de Staatsloterij wint.
Als je dit naar 10 personen doorstuurt gebeurt er helemaal niks, maar je zult op zijn minst iemand laten glimlachen.

7. Van kerst tot Nieuwjaar hebben we 14 dagen voor het bedenken van goede voornemens en de rest van het jaar voor excuses. Beste wensen en geniet volop.

8. Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar wil je toch vertellen, als ik het voor het zeggen had, kwam er alleen vreugde op je pad!

9. Ik heb gevraagd om vuurwerk te ontsteken, als teken dat ik heel veel van je hou. Om twaalf uur moet je zeker kijken, want dat is allemaal speciaal voor jou!

10. 2016: Hug harder, laugh louder, smile bigger and love longer. Liefs!