Het begrip ‘vrouwenauto’, bestaat dat eigenlijk wel? In het algemeen staat het voor klein, wendbaar, compact en vaak een vrolijk gekleurde auto. Maar natuurlijk kun je dit helemaal zelf interpreteren. Hieronder kun je bekijken wat nou de meest toegankelijke vrouwenautootjes zijn. Welke vind jij het leukste?

Fiat 500

We gaan gelijk van start met een favoriet van onze redactie. De Fiat 500 is een welbekende compacte auto die in vrijwel elke kleur beschikbaar is. Onlangs is er een nieuwe variant op de markt gebracht, namelijk de Fiat 500 Cult. Deze heeft onder andere een modernere boordcomputer.

fiat goed

Ford Ka

Ook kan de Ford Ka niet ontbreken, die in verschillende frisse kleuren is terug te vinden en met een duidelijk A label. Dit betekent dat het verbruik ook aanzienlijk laag is. De Ford Ka is er in drie varianten: Limited, Style en de Titanium X.

ford-ka

Renault Twingo

Net nieuw en wij zijn al aan het watertanden hier. Wat heeft Renault dit goed gedaan! De nieuwe Renault Twingo bestaat eigenlijk uit 2 auto’s bij elkaar gevoegd, namelijk de gewone originele Twingo met de Renault 5. Wederom met een A label.

renault twingo

Mini Cooper

Een van de eerste auto’s die echt bekend werd als kleine schattige vrouwenauto, nadat die helemaal was gerestyled, is de mini. Een auto die je kan verbazen want in een luttele 7,9 seconden race je van de 0 naar de 100 km per uur. Kan ook niet anders als je een dochtertje bent van BMW toch?

mini cooper

Mis jij een leuke auto in het rijtje! Laat een berichtje achter in de comments waarvan jij vindt welke auto er nog echt bij moet!