Het begint weer frisser te worden buiten en de bomen verliezen langzaamaan hun bladeren. Dit betekent dat het is tijd om de verwarming aan te zetten, sjaals uit de kast te halen en het huis winterklaar te maken. Hier wat inspiratie om jouw huis door middel van winterse accessoires lekker knus te maken.

Bij verschillende tuincentra kun je vaak een kant en klare herfstschaal kopen. Voor de creatievelingen onder ons, je kunt in een handomdraai er ook een zelf maken! (Binnenkort volgt er hier een DIY over.) Ga lekker op pad buiten om bijvoorbeeld mooie bladeren te vinden of neem eens een kijkje bij de Action voor verschillende stukjes hout.

Schapenvacht

Een echte klassieker is natuurlijk de welbekende schapenvacht. Deze hoeft natuurlijk niet echt te zijn. Heerlijk in de woonkamer of voor naast je bed. Deze fijne vloerkleden zijn onder andere te vinden bij de IKEA.

Herfstschaal

Kaarsenhouders, je hebt ze in alle vormen en maten. Van gekleurde varianten in knallende kleuren tot rustieke winterse houders. Op de donkere dagen zijn kaarsen echte sfeermakers. Overal kun je verschillende soorten vinden, maar wil je nou echt een keertje iets unieks? Neem dan een kijkje in een kringloopwinkel. Wij op de redactie zijn er in ieder geval fan van!