Je herkent het vast wel dat je zo nu en dan opeens zin hebt om je kamer te veranderen. Dat hoeft niet gelijk te betekenen dat je  nieuwe meubels nodig hebt of je kamer in een totaal andere kleur schildert maar door kleine accessoires kan het er al gelijk anders uitzien. Zeker nu het weer beter weer wordt kun je beginnen met je kamer lente- en zomerproof te maken. Lees verder voor inspiratie om je kamer te veranderen.

Opgeruimd staat netjes

Je kan het beste beginnen door je kamers eens goed op te ruimen en schoon te maken. Zo begin je met een opgeruimde en frisse kamer. Als je nog allemaaldecoratie kleuren winterse decoratie hebt staan, is het ook echt tijd om die op te bergen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ook echt van interieur te veranderen door bijvoorbeeld een oude kast te vervangen door een nieuwe maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook met kleine accessoires in verschillende kleuren kun je al een hele nieuwe look voor je kamer creëren.

Decoratie in verschillende kleuren

Het ligt natuurlijk aan je interieur wat je nu al hebt maar je kunt het beste beginnen met een witte basis en daarna  kiezen voor kleine kleuraccenten. Ga bijvoorbeeld voor verschillende blauw tinten of een mix van pastel kleuren. Ook zou je er voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een oude fotolijst een nieuw kleurtje te geven zodat je niks nieuws hoeft kopen.

 

Planten als decoratiedecoratie cactus

Als er iets past bij de lente en de zomer zijn het wel plantjes. Iets wat je de laatste tijd heel veel ziet zijn cactussen. Naast dat ze er heel leuk uitzien, zijn het natuurlijk ook makkelijke planten.  Ben je niet zo’n held in het verzorgen van planten? Geen probleem want cactussen zijn heel  makkelijk te verzorgen omdat ze bijna nooit water nodig hebben.