Volgens de wetenschap hebben we allemaal, ergens op onze planeet, een identieke dubbelganger rondlopen. De kans is alleen heel erg klein dat we hem of haar ooit zullen tegenkomen. Bij celebrities is dat een ander verhaal. Zie hier de 3 meest bizarre dubbelgangers van onder andere Leonardo DiCaprio in zijn jonge jaren.

Laura Cadman @Laurah

Dit is niet het zusje van Taylor Swift, maar wie zou het niet geloven als het wel zo zou zijn? De 18-jarige studente Laura Cadman wordt dagelijks vergeleken met de beroemde popster. Laura is actief op Instagram en heeft ruim 11.000 volgers! Dit aantal haalt het natuurlijk niet bij Taylor zelf, die op dit moment de meeste Instagramvolgers heeft van alle celebrities over de hele wereld. Het grootste nadeel aan het leven als een dubbelganger vindt Laura de negatieve reacties die ze soms krijgt onder haar Instagramfoto’s.

 

Andele Lara @andelelara

Andele Lara werd 24 jaar geleden geboren in Boston, USA. Je kan waarschijnlijk al raden van welke celebrity zij een dubbelganger is… Rihanna natuurlijk! De studente laat in verschillende media weten dat ze dagelijks wordt gestalkt door gillende fans. Dat klinkt misschien als een nachtmerrie, maar ze ziet er ook de voordelen van in. Andele wordt namelijk goed betaald door merken wanneer ze hun producten promoot. Ook haar Instagramaccount liegt er ook niet om, met 74.900 volgers is ze zelf al goed op weg naar Fame!

 


Konrad Annerud @konradannerud

Titanic, The Beach, Romeo + Juliet… Allemaal films waarbij je wegzwijmelt door de charmante jonge Leonardo DiCaprio. En dan wens je misschien dat hij nog steeds die jonge man was. Een tijdmachine bouwen is niet meer nodig, want wij hebben zijn dubbelganger gevonden! De Zweedse Konrad Annerud is 22 jaar oud en lijkt bizar veel op Leo in zijn jonge jaren. Konrad heeft 235.000 volgers op Instagram en plaats vooral selfies.