Vloggen is niet meer weg te denken uit de YouTube wereld. Vloggen is een video blog waarbij je vaak je dagelijks leven filmt. Er zijn heel veel vloggers op YouTube te vinden en daarom zetten wij onze favoriete Nederlandse vloggers op een rijtje.

 

Vloggloss

Vele zullen deze vlogger wel kennen, want het is namelijk Mascha Feoktistova. Ze heeft ook een blog en YouTube kanaal genaamd Beautygloss. Ze maakt dagelijkse vlogs die te zien zijn op Vloggloss.

 

Manon Tilstra

Manon is ook een blogger en vlogger. Haar vlogs zijn altijd heel leuk en als je ergens fashion inspiratie vandaan wil halen dan moet je zeker haar vlogs kijken. Ze is geen dagelijkse vlogger, maar upload rond de 3 a 4 vlogs per week.

 

Monica Geuze

Monica Geuze is binnen een hele korte tijd super populair geworden. Ze vlogd bijna dagelijks en laat niks achterwegen. Het leuke aan haar is dat ze gewoon heel eerlijk is en geen schaamte toont.

 

 

EnterpriseMe TV

Ivana is Nederlands en heeft heel lang in het Nederlands gevlogd, maar sinds kort vlogd ze in het Engels. Een leuk kanaal als je van reizen houdt. Ze heeft heel veel oude travelvlogs online staan, maar op dit moment is ze niet aan het reizen.

 

 

Laura Ponticorvo

Misschien zullen mensen Laura wel kennen van het tv programma; Mijn vieze vette verloofde. Een hele tijd geleden besloot ze ook een YouTube kanaal te beginnen en nu maakt ze hele leuke vlogs.