We kunnen beginnen met aftellen, de zomervakantie komt eraan! Voor de meeste betekent dat niet aan school hoeven te denken en heerlijk genieten van zeeën van tijd. Maar voor het allemaal zo ver is kun je alvast voorpret hebben door je voor te bereiden. Lees verder voor 4 tips waarop jij je kan voorbereiden voordat de zomervakantie.

Summer bodyGet summer ready body

De zomer betekent natuurlijk dat de temperaturen stijgen en dan is er niets lekkerder om heerlijk af te kunnen koelen in het zwembad of de zee. Zwemmen doe je natuurlijk in bikini. Veel mensen zijn onzeker over hun lichaam in bikini maar dat is nergens voor nodig. Wil je nou toch je lichaam een beetje voorbereiden voor de zomer lees dan hier voor tips om gezonder te leven en meer over home workouts. Naast een strak lichaam is het ook belangrijk dat je je lichaam goed verzorgt. Een goede tip is om één keer per week je hele lichaam goed te scrubben en daarna goed in te smeren. Zo verzorg je je lichaam goed en als je goed scrubt word je ook nog eens sneller bruin.

 

Festival agendaget summer ready festival

In de zomervakantie zijn er bijna elke dag wel ergens festivals of feesten van vrienden. Zoek alvast van te voren uit waar je heen wilt gaan. Dat zorgt voor een overzicht van alle leuke festivals en kun je alvast kaartjes bestellen. Zo heb je extra veel voorpret omdat je weet welke leuke festivals jij afgaat deze zomer. Lees hier voor mode musthaves voor op een festival.

 

Lezen

In de zomervakantie heb je alle tijd om weer eens een goed boek te lezen. Haal de boeken in huis die je dit jaar graag had willen lezen maar nooit aan toeget summer ready lezengekomen bent. Naast het lezen van boeken kun je natuurlijk ook een paar leuke tijdschriften kopen en die meenemen. Onze laatste leestip is om je favorieten blogs bij je favoriete te zetten zodat je urenlang leuke artikels kan lezen.

 

Film en muziek

Ook in de zomer zijn er mindere dagen vol regen. Dan is het heerlijk om lekker binnen te zitten en een film te kijken of aan een goede serie te beginnen. Bedenk nu alvast aan welke serie jij nooit toe kwam om te kijken door je drukke examenperiode. Onze favorieten: Orange is the new black, Gossip girl en Pretty little lairs. Naast film mogen we natuurlijk muziek niet vergeten. Als je ver weg gaat moet je meestal lang in het vliegtuig of de auto zitten. Zorg van te voren dat je alvast een leuke nieuwe playlist hebt speciaal voor deze vakantie.

Q: Waar kijk jij het meest naar uit in de zomervakantie?