player

Sommige mannen vinden het vleiend als ze aandacht krijgen van veel vrouwen. Dit kan verwarrend zijn want zo iemand is vaak wel aardig en makkelijk in omgang. Vaak hebben ze helaas niet de beste bedoelingen met je. Hoe spot jij nou een player?

Tegenwoordig zie je veel oudere mannen in relaties met jongere vrouwen (dit kan ook andersom). De reden hierachter kan zijn dat mannen in hun “midlifecrisis” zijn beland. Ze nemen dan vaak een relatie met een jongere vrouw in de hoop dat ze zich jonger voelen. De relatie kan dan maar moeilijk serieus worden door het leeftijdsverschil. Jonge vrouwen willen vaak graag nog een gezin stichten en oudere mannen zien vaak van dat idee af. Hoe herken je iemand die niet de beste bedoelingen met jou heeft?

player

Hij heeft bijna nooit tijd voor je

Als het erop aankomt is er altijd wel iets wat die moet doen en vaak lijkt het alsof hij tig prioriteiten heeft behalve tijd vrijmaken voor jou.

Zijn ideale date is niet wat jij in gedachten had

Vaak wilt hij alleen thuis afspreken. Of hij vraagt subtiel of je een film wilt kijken. Het lijkt erop dat openbare dates zoals: restaurants of resorts er niet zo inzitten bij hem. Dat maakt het natuurlijk ook lastiger om iets bij je te proberen en al te veel moeite wilt hij ook niet doen.

Hij heeft geen interesse in je privéleven

Hij vraagt je nooit naar je interesses of hobby’s of hoe het thuis met je gaat. Op belangrijke momenten zoals verjaardagen en examens “vergeet” hij je vaak te feliciteren omdat je niet in zijn belangstelling staat.

Hij heeft veel exen of “vrouwelijke vrienden”

Als je ziet dat hij in jouw bijzijn veel meiden op dezelfde manier aanspreekt (groet) zoals hij dat bij jou doet, dan laat dit een bepaalde routine zien die hij heeft als hij een vrouw benadert. Hoe je het goed kunt vergelijken is hoe hij met zijn moeder of zusje omgaat. Heeft hij super veel respect voor hen en totaal geen respect voor jou? Dan wil dit zeggen dat hij daar ook niks om geeft, want hij weet dus wel wat respect inhoudt!

Hij houdt van aandacht

Hij wilt vaak in de spotlights staan en voelt zich bedreigd als iemand deze dreigt te stelen. Voorbeeld: als jij enthousiast over een vriend van hem begint is hij geïrriteerd en begint hij slecht over deze persoon te praten. Andere mensen afkraken om jezelf omhoog te praten is een teken van onzekerheid. Als een jongen het voor elkaar krijgt om jou te overtuigen van hem en het lukt hem, dan is dat mooi voor zijn zelfvertrouwen. Denk eraan: dit gaat ten koste van jouw zelfvertrouwen. Hij heeft het ook vaak over zichzelf en toont weinig interesse in jou.

Hij kijkt nooit op zijn telefoon in jouw bijzijn

Dit kan natuurlijk ook zijn omdat hij het onbeschoft vindt. Maar om een hele avond geen 1 x je Whatsapp berichten te openen of je Social Media pagina’s te bekijken is wel een beetje opvallend, vind je niet?

Hij klinkt zeker van zijn zaken

Als het iets is lijkt het er meer op dat hij jou constant probeert te overtuigen van zijn kennen en doen. Hij klinkt ook heel zeker van zijn zaken en maakt heel veel beloftes. Houd in gedachten; als hij die eerder niet wist na te komen moet je hem niet geloven als hij vervolgens weer met beloftes aankomt. Dit doet hij alleen om je opnieuw te verleiden met het idee.

Hij weigert je los te laten

En met dit bedoel ik vooral op het moment dat jij beslist dat je er genoeg van hebt. Op dit moment doet hij opeens gigantisch veel moeite voor je zoals die eerder nooit gedaan heeft. Wat je ook zal opvallen; op het moment dat jij een vriend krijgt of met een andere jongen praat doet hij er alles aan om je terug te krijgen. Hij praat opeens anders tegen je en appt of belt je vaker als gewoonlijk. Dit is alleen omdat hij de macht terug wilt en niet wilt dat die andere jongen “wint”.

Hij is opdringerig

Hij is opdringerig en wilt je vaak aanraken. Op het moment dat je naast hem zit is hij constant bezig met het proberen je in te palmen. Dit laat zien waarvoor het dus goed was dat jij even langs zou komen. Dat gezellige gesprek is er dus nooit van gekomen. Als je je geïntimideerd voelt of twijfelt aan het feit of hij wel serieus met je is kan ik je aanraden dat je het beste naar je intuïtie kan luisteren.

playeeeeeer

Als je bij iemand bent waar je van houdt hoor je je goed te voelen en vooral comfortabel. Als jij constant moet liegen over bepaalde dingen of alleen maar negatieve reacties van hem krijgt over wat jij doet met je leven zit je op de verkeerde plek. Iemand hoort je aan te moedigen en je een welkom gevoel te geven vooral als hij om je geeft. Houd dit in gedachten en breng jezelf niet in gevaar. Hij verdient jou niet en jij verdient beter!