Net zoals op het gebied van mode en beauty veranderen ook de trends op het gebied van interieur met de dag. In dit artikel zullen we in grote lijnen ingaan op de laatste home trends van dit seizoen.

“Keep it simple”

Minimalisme speelt niet alleen in de modewereld een grote rol, als je je stulpje volgens de laatste trends zou inrichten kan je dit met gemak doortrekken naar je interieur. Witte muren, zwarte details en strakke lijnen. Dit zijn de ‘key ingredients’ voor een modern ingericht huis volgens de laatste trends. Door de vrije neutrale inrichting kun je alle kanten op met kleur. Kies voor opvallende kleuren wat betreft de accessoires. Denk hierbij aan kussens, kaarsen, bloemen, vazen, enzovoort.

Als je kiest voor een neutrale inrichting, kun je door opvallende ‘eye catchers’ je huis eigen maken. De barokke spiegel op de foto is hier een mooi voorbeeld van. Wit is ook in dit huis de hoofdkleur, maar door gebruik te maken van verschillende tinten wit creëer je een warme uitstraling.

interieur ideeen

Wit en zwart zijn vrij moderne en strakke kleuren, maar ook wat koud en kil. Door warmte terug te brengen in het interieur kun je kiezen voor hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten tafel, vloer of kast. Hout heeft een warme uitstraling doordat het een natuurlijk product is. Bovendien is hout, tijdloos. Trends komen en gaan, maar hout zul je altijd terug blijven zien.

interieur ideeen

Natuurlijk zijn de foto’s uit woonboeken prachtig. Maar is het je ooit opgevallen, dat je er niks persoonlijks in kan terug vinden? Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid en dit speelt ook een belangrijke rol bij het inrichten van je huis. Persoonlijke foto’s en dierbare herinneringen zijn dan ook de kers op de taart, wat betreft je inrichting. Kies mooie fotolijsten uit en hang ze op. Want niks is mooier dan laten zien wie jij bent en wie de mensen zijn om wie jij geeft!

interieur ideeen