Rondreizen, een stedentrip of op de camping. Reizen is iets wat we allemaal moeten doen en de meesten van ons al doen. Het is heel gezond om op die manier je brein bezig te houden. Ben je bijvoorbeeld net gescheiden of kom je uit een depressie? Zorg er dan voor dat je vooral niet stil blijft staan bij je verdriet en sta altijd open voor nieuwe avonturen. Het maakt niet uit of het leuk is of niet, iedere ervaring helpt je aan een stukje vernieuwde kennis.

International Adventures

Als je er vaak op uit trekt dan stimuleer je je geest op een gezonde en positieve manier. Met andere woorden: je blijft creatief en wordt een stuk intelligenter. Je trekt erop uit en ziet en leert over een boel nieuwe dingen. Zat onderwerpen voor zo’n eerste date dus! Je leert ook super veel nieuwe mensen kennen.

reizen

Louis Vuitton of toch liever Parijs?

Geld maakt niet gelukkig, maar er bestaat wel zoiets als een goede investering. Het is algemeen bekend dat je van reizen gelukkiger wordt dan van een splinternieuwe peperdure tas. Hier zit een hele logische beredenering achter: met reizen doe je herinneringen op die je blij en gelukkig maken en herinneringen kun je niet kopen of vervangen! Maar iets materialistisch kent geen waarde en je kunt er ook niet al te veel over vertellen, toch? Mocht je een keer je dag niet hebben, ga dan oude vakantiefoto’s bekijken en denk terug aan de fijne momenten die je er sneller bovenop zullen helpen. Je spullen kunnen op zo’n moment vrij weinig betekenen.

“Je kunt beter rijk worden aan intelligentie dan arm worden met spullen.”