Ga jij deze vakantie nog uit? Lekker een avondje stappen met je vrienden is natuurlijk super gezellig. Een paar wijntjes drinken, dansen en soms een beetje flirten. Maar je herkent vast ook wel een paar van de onderstaande irritante momentjes. Want sommige mensen…

1. Op een of andere manier lukt het je altijd om precies op een plek te gaan staan waar iedereen langs moet. En als je dan drie meter verschuift, verschuift het ‘looppad’ toevallig ook drie meter.

2. Als je in het ‘looppad’ staat en er botsen allemaal zweterige lijven tegen je aan.

3. De lange wacht rijen voor die vieze wc, waar je soms ook nog is geld voor moet betalen.

4. Als je die jongen tegenkomt waar je ooit in een dronken bui mee gezoend hebt, maar nu niet meer tegen wilt komen.

5. Een vermogen betalen voor een mixdrankje, die voor drie kwart gevuld is met ijsklontjes. En als je vraagt of je je mixdrankje zonder ijsklontjes mag, dan krijg je een heel klein glas.

6. Wanneer je tien keer een hand op je kont hebt gevoelt in die vijf minuten dat je binnen bent. En jongens je niet begrijpen als je zegt dat je dat niet wilt.

7. Als iemand per ongeluk drinken over je heen gooit en je ziet er uit als een verzopen kat.

8. Als de uitsmijter een kwartier nodig heeft om uit te rekenen of je nou 17 of 18 bent. Is ook moeilijk, al die getallen.

9. Wanneer een jongen je nummer vraagt en je geeft een verkeerd nummer op. Waarna hij je probeert te bellen, waar je bij staat.

10. Als je vriendin een leuke jongen aan de haak heeft geslagen en jij er maar een beetje bij staat. Ik bedoel, waar is die wingman?

11. Mensen die altijd ruzie uitlokken.

12. Wanneer iemand het nodig vindt om z’n hele levens verhaal te vertellen, terwijl jouw favoriete nummer op staat en je gewoon even lekker wilt dansen.

Word je nou wakker met een kater, dan hebben wij hier nog een paar tips voor je.