De kerst staat al weer bijna voor de deur, het feest dat staat voor lief zijn voor anderen. Natuurlijk ook voor jouw vriend. Toch kan het lastig zijn om een cadeau voor hem te vinden. Heb je hem al zo veel cadeaus gegeven en heb je geen idee wat je hem nu nog moet geven? Wij hebben een paar leuke en originele cadeaus op een rijtje gezet. Daar wordt hij blij van!

Telefoonhoesje ontwerpen

Op internet zie je heel veel verschillende websites waarop je een telefoonhoesje kan ontwerpen. Allemaal tussen de 10 en 20 euro. Het is erg leuk om zijn telefoonhoesje een beetje uniek te maken, door een foto van jullie samen erop te laten zetten. Ook kan je er een leuke tekst bij zetten. Zo draagt hij je altijd een beetje mee.

 

armband

Lava armband

Op zoek naar een armband voor je vriend? Deze lava armband is gemaakt van lavasteen kralen en te koop in verschillende kleuren. De armband is leuk om te combineren met een grotere armband of nog een paar lava armbanden. Deze stoere armband is te koop vanaf 20 euro op verschillende websites.

 

Stoer uitje met zijn vrienden

Het is ook leuk om je vriend een uitje te geven met zijn vrienden. Bij Vakantieveilingen kan je bijvoorbeeld bieden op paintballen of karten. Je kan dan zelf bepalen hoeveel je voor iets wilt betalen. Of geef hem kaartjes naar een wedstrijd van zijn voetbalclub.boxershot

 

Boxershort met een twist

Als jouw vriend op kamers woont dan weet je dat als die iets nodig heeft zijn het boxershorts. Maar hoe leuk is het als een boxershort van hem jouw naam erop heeft. Er zijn heel veel verschillende websites waarop je dit kan laten doen voor ongeveer 10 euro. Simpel, maar toch net iets anders.

 

Geurtje

Het is misschien een beetje afgezaagd, maar wie houd er nou niet van een geurtje? Weet jij zijn favoriete geurtje? Koop dat geurtje voor hem! Hij is er echt blij mee. Je kan natuurlijk ook gaan voor een zeepje. Waar wacht je nog op? Hup naar de winkel.

Tip: hier vind je nog een aantal leuke cadeaus om aan jouw vriend te geven.