Een cadeautje voor je vriend kopen is vaak heel lastig. Het is niet zomaar een cadeautje, maar een gebaar waarin jij je liefde voor hem kan uitdrukken. Als je aan hem vraagt wat hij wilt hebben dan zegt hij vaak: ‘Geen idee, ik vind alles leuk’. Daarom hebben wij een paar leuke cadeau tips voor je.

Coupon

Coupons zijn super leuk en origineel om zelf te maken. Vul bijvoorbeeld een vaasje met allemaal kleine coupons (kleine briefjes). Daarop schrijf je bijvoorbeeld: ‘uiteten’. Hij mag die coupon dan een keer inzetten op het moment dat hij dat graag wilt. Ook kan je ervoor kiezen om verschillende kleurtjes te gebruiken voor de verschillende thema’s (bijvoorbeeld geel: eten, rood: mag hij zelf iets verzinnen en roze: liefspeakersde).

Speakers

Iedereen houdt van muziek. Verras hem met een geluidsbox. Het liefst draadloos dan kan hij zijn speaker overal mee naartoe nemen. Jij kunt dan ook een beetje genieten van zijn cadeautje.

Kleding

Heeft hij die jas al veel te lang of kunnen die schoenen echt niet meer? Je kent vast zijn smaak en je weet wel wat hij leuk vindt. Koop die leuke jas die je voor hem had gezien of een paar t-shirts. Zo hoeft hij het zelf niet meer te halen.

apple watch

Sieraden

Ook jongens dragen sieraden! Denk maar aan een horloge, armband of ring. Dit kan wel aan de prijzige kant zijn, maar hij is natuurlijk maar een keer per jaar jarig. Met bijvoorbeeld een Apple watch, Josh armband of een ring van Fossil, zal hij vast heel blij zijn.

Weekendje weg / romantisch avondje

Verras je vriend met een romantisch avondje weg. Ga bijvoorbeeld naar de bios, restaurant of samen naar de sauna. Als je wat meer geld te besteden hebt, kun je ook een weekendje weg gaan. Je kunt er voor kiezen om in Nederland te blijven of boek een stedentripje naar Parijs, Barcelona, Londen, Milaan of Venetië. Via Vakantieveiligen kan je een goedkoop weekendje weg in Nederland ‘winnen’.

Tip: Houd je oren gespitst en je ogen wijd open, vooral als jullie gaan shoppen. Onthoud goed waar hij naar kijkt en welke dingen hem interesseren. Ook kun je kijken wat hij op Facebook liked.