Jaarlijks komen alle fashiongrootheden en celebrities samen in New York op de avond van het MET Gala. Voorafgaand worden de mooiste en duurste kostuums vertoont op de rode loper.

Het is een droom van elke ontwerper om zijn of haar ontwerpen te laten schitteren tijdens een groot commercieel evenement als het MET Gala. Olivier Rousteing heeft de grote sterren en modellen mogen voorzien van een jurk of suit voor op de rode lopen.

Balmain Paris

De dertigjarige Franse designer Olivier Rousteing, het meesterbrein achter Balmain, heeft dit jaar een aantal Victoria Secret-modellen mogen laten schitteren in oogverblindende glitterjurken op de rode loper! Waaronder onze eigen Doutzen Kroes!

 

Doutzen_X_TheMET-61tumblr_o6mk05K6v81tqq2cuo1_1280

De Kardashians

Een foto van Olivier samen met zijn levende paspoppen, dat ziet er gezellig uit! Het enige familielid die deze avond geen Balmain droeg was zusje en dochter Kendall Jenner, zij koos voor een jurk van Versace.

 

tumblr_o6ocvwmOAi1t0o5vno1_1280

Lady Gaga en Katy Perry

Gaga staat bekend om de extraverte outfits waarin ze verschijnt, maar van Katy Perry had je het misschien niet verwacht? Lady Gaga droeg dit jaar een bodysuit van Versace met een matchende Blazer. Tegen verslaggevers zei ze dat het maar 10 minuten duurde om zich klaar te maken van de avond. Daar kunnen veel vrouwen nog wat van leren!

 

Lupita Nyong

Actrice Lupita Nyong droeg dit jaar een prachtige metallic groene jurk. Met haar haarstyle viel ze op en steeg ze letterlijk boven iedereen uit. Lupita liet weten dat ze geïnspireerd was door Afrika.

 

tumblr_o6krifVtLE1r35vkjo1_540tumblr_o6ktd75i5y1rqsdhro1_1280

Tortelduifjes op de rode loper

Zayn Malik aka Robot en zijn vriendin Gigi Hadid verschenen tijdens het MET Gala voor het eerst samen.

The Weeknd samen met Bella Hadid in hun classy zwarte outfits.

John Legend en zijn zwangere vrouw Chrissy Teigen in haar prachtige jurk die mooi bij het tapijt matchte.

 

zayn-malik-gigi-3 tumblr_o6kt74QyMy1qbpx6lo1_540 tumblr_o3aa0prqPd1tb3qmlo1_540