Iedereen heeft er weleens last van. Wat moet je deze verjaardag nou weer voor die ene vriendin kopen die eigenlijk alles al heeft. Weer het voor de hand liggende idee van geld met een leuk kaartje? Klaar met saaie verjaardagscadeautjes, het is tijd voor leuke, originele en grappige ideeën!

Dagje uit

Neem eens een keer een kijkje op VakantieVeilingen.nl dit is een website waar je onder andere op leuke uitstapjes kan bieden. Zo kun je bijvoorbeeld in een Ferrari rijden of skydiven. Zo creëer je dus een origineel verjaardagscadeau wat je misschien ook samen kunt gaan doen.

Happen en stappen

Iets wat je ook vaak hoort is een vriend of vriendin gewoon eens lekker mee uit eten nemen. Denk aan samen lekker sushi eten en kletsen over de meest gezellige dingen die jullie hebben meegemaakt. Als kers op de taart kun je deze avond afronden door bijvoorbeeld een kijkje in het casino te nemen of nog ergens een drankje te doen.

Oppas strippenkaart

Het kan goed dat er vrienden zijn die al kinderen hebben. Hoe leuk is het dan om een ‘oppas strippenkaart’ te maken! Dit kan bijvoorbeeld voor 3 avondjes uit gelden. Deze kun je dan aan de jarige geven voor als diegene dan even een rustmomentje wilt of een avondje weg. Tip: schrijf er iets grappigs op, bijvoorbeeld ‘niet voor 11.00 uur thuis!’.

Een keer iets anders

Stel je wilt gewoon een cadeautje geven dan kan dat natuurlijk ook altijd. Maar ga eens voor iets geks. Een pizzaschaar, een suikerspinmachine of een lichtgevend skateboard. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Misschien heb je hier leuke ideeën uit kunnen halen. Stel nu dat je alsnog geld wilt geven, dan is dat natuurlijk ook nooit verkeerd!

origineel verjaardagscadeau