Wij vrouwen slepen heel wat mee in onze handtas, maar gebruiken de helft niet eens. De lipstick meenemen die je die dag draagt om bij te werken is acceptabel, maar om nu aan het einde van de week vijf verschillende lipsticks in je tas mee te dragen of je hele make-up tasje voor noodgevallen die waarschijnlijk nooit plaatsvinden. En dan hebben we het nog niet eens over alle bonnetjes die in je tas rondzwerven. Lees verder voor zes dingen die wel heel praktisch zijn om mee te nemen.

Lipbalm

Er is niets vervelender dan uitgedroogde lippen en al helemaal als je geen lipbalm bij de hand hebt. Zorg er dus altijd voor dat je er eentje in je handtas hebt!

Deodorant & parfum

Veel deodorants beloven dat ze 48 zouden werken, maar helaas is dat niet de realiteit. Het is altijd fijn om je even tussendoor te kunnen opfrissen. Naast deodorant is het natuurlijk ook heerlijk om je lievelingsparfum even opnieuw te kunnen opdoen. Tip: neem een miniverpakking mee in plaats van een grote.

bag essentialsMobiel, oplader en oortjes

Dat je je mobiel bij je moet hebben spreekt natuurlijk voor zich. Als er iets praktisch is om mee te nemen zijn het je mobiele oplader en oortjes wel. Stel dat je mobiel tussendoor leegloopt, dan ben je toch wel heel blij dat je je oplader mee hebt genomen. Reis je veel dan kan je je nog wel eens vervelen, dus dan is het handig om je oortjes bij te hebben om muziek te luisteren.

Kauwgom

Het is natuurlijk altijd fijn om te weten dat je na je middageten even snel kauwgom kan nemen, zodat je weer een lekkere frisse adem hebt en een ander pluspunt is natuurlijk dat je opeens razend populair bent als je een pakje kauwgom tevoorschijn haalt!

bag essentialsMini make-up tasje

Wil je toch iets van make-up meenemen probeer dan echt alleen de belangrijkste dingen mee te nemen, want je hebt waarschijnlijk echt niet die foundation en oogschaduw nodig. Neem bijvoorbeeld enkel een lipstick, eyeliner en matterende poeder mee.

Extra haar elastiekje

Het zal altijd een raadsel blijven waar alle haar elastiekjes naartoe verdwijnen. Daarom is het wel handig om er een of twee extra mee te nemen.

Mis je nou nog iets wat niet op ons lijstje staat, laat dan in een reactie achter wat jij er nog aan toe zou voegen.