Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten, iedereen is goedgeluimd… Dit kan maar één ding betekenen: de lente is weer in het land! Hoog tijd dus om je meest kleurrijke lentekleding uit de kast te halen en je weer helemaal klaar te stomen voor het meest magische seizoen van het jaar.

Westwing lente e-bookDe lente stemt ons vrolijk en doet ons zowel aan de binnen- als buitenkant weer stralen. Soms moeten we de natuur echter een handje helpen als we willen dat alle sporen van de winter zo snel mogelijk verdwijnen. Daarom is het een goed idee een lentekuur te doen; een innerlijke en uiterlijke cleansing om je lichaam en geest de lenteboost te geven die het verdient.

Een mooi uiterlijk begint aan de binnenkant. Om die reden kan je een lentedieet volgen; nee, geen hongerperiode van streng vasten, maar een vernieuwd en licht verteerbaar voedingspatroon dat bestaat uit veel groenten, fruit en (groene) smoothies! Wie inspiratie op wil doen, kan terecht op deze website. Het Westwing lente e-booklente E-Book van Westwing bevat onder andere tips voor heerlijke lentegerechten (gedaan met die zware winterkost!) en je vindt er ook terug hoe je het best aan de slag gaat met groene smoothies.

Maar ook je buitenkant (lees: je arme huid) verdient aandacht! Ook dit is terug te vinden in het E-Book; blader snel naar de pagina’s met originele recepten om zelf maskertjes te maken. Geen dure crèmepjes uit de drogisterij of de parfumerie, maar huisbereide peelings, die gemaakt zijn van alledaagse ingrediënten uit de keukenkast. Ga dus snel aan de slag en verwen jezelf met een heerlijk maskertje voor de lente!

Westwing lente accessoires

Westwing lente accessoires