Het leukste aan de lente en zomer is de mooie fijne gouden gloed die je van de zon krijgt. Maar tegenwoordig kun je ook vals spelen met bronzers, zonnebanken, fake tan spray en bronzer crèmes. Het is ook echt helemaal 2015 om een nep kleurtje te dragen. In plaatsen zoals Engeland is het al heel populair maar hier is het in opkomst.

Get that J-LO Glow on!

Niet alleen wij vrouwen maken gebruik van hulpmiddelen die ons bruiner maken, celebs doen dit ook! Je kunt jezelf eventueel verdiepen in zonnebanken of spray tan, maar hier gaan we het vooral hebben over bronzers. De fout die een groot aantal vrouwen maken is het kopen van een foundation die veel te donker is. Hierbij hopen ze dan een J-LO glow te bereiken. Maar dit is juist waar bronzer van toepassing komt. Je foundation koop je ALTIJD in je eigen huidskleur ook als je heel erg licht bent. En met de juiste bronzer kun je je gezicht “warmer” maken.

bronzer

Een kusje van de zon

Persoonlijk gebruik ik de bronzers van L’oreal. De bronzers van L’Oréal vallen binnen een normale prijsklasse en ze zijn ook super goed. Je kunt ook wat meer investeren in bijvoorbeeld Lancaster, die specialiseert zich ook in zonneproducten. Op internet kun je tutorials vinden over hoe je dit moet aanbrengen. Je brengt de bronzer met een grote kwast op je wangen aan. En in de 2 hoeken van je voorhoofd (langs de haarlijn). Je mag de bronzer een paar tinten donkerder nemen, pas alleen wel op dat die niet te donker is want dan word jij de nieuwe mascotte van oranje!