Goede make-up hoeft helemaal niet altijd duur te zijn want we hebben zo onze high-end en budget favorieten. Iedereen heeft wel zo haar favoriete budget make-up producten die je keer op keer opnieuw koopt als ze op zijn. Wij hebben ook onze favorieten die we graag met jullie delen!

Essence – eyeliner pen waterproofessence eyeliner pen waterproof

Voor de make-up liefhebbers die niet zonder een winged eyeliner de deur uit gaan is fit onze aanrader, de eyeliner pen van Essence in waterproof. Ook al is de eyeliner niet helemaal waterproof, toch is het een grote favoriet omdat het een goed puntje heeft. Je kan er vrij precies mee werken doordat het puntje vrij dun is. Een groot voordeel is dat hij totaal niet snel uitdroogt.
Prijs: €2,89

Catrice- Eye-brow setCartice eyebrown set

Een grote favoriet is de wenkbrauwpoeder van Catrice. Hij heeft twee kleuren, een lichte en een wat donkerdere bruin waardoor die voor meerdere haarkleuren geschikt is. Een groot pluspunt is dat de kleuren niet te Orange zijn, wat bij sommige budget wenkbrauwkitjes nog wel eens het geval is. Bij het wenkbrauwkitje zit in het kleine laatje ook een kwastje en een pincet. Beiden zijn vrij klein maar de pincet werkt vooral verrassend goed.
Prijs: €3,99

Essence – All about mattEssence all about matt

Speciaal voor de mensen onder ons met een wat vettige huid is de matt powder van Essence perfect. Het is soms best moeilijk om de goede kleur poeder te vinden die ook daadwerkelijk bij jouw huidskleur past, maar de matt powder is een witte poeder die transparant wordt zodra je het op je huid aanbrengt. Een grote favoriet van ons!
Prijs: € 2,99

Essence – Longlasting lipliner

Essence longlasting lipliner

Een heel fijn product naar onze mening zijn de longlasting lipliners van Essence. Het eerste pluspunt is dat ze in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Er zit daarom voor iedereen wel een mooi kleurtje bij. Ze dekken goed en zijn fijn in gebruik samen met een lipstick. Voor de prijs kun je het zeker eens proberen wat ons betreft.
Prijs: €1,59

Essence – I love nude eyeshadow

Onze laatste favorieten zijn de I love Nude eyeshadows van het merk Essence. Een mooie nude kleurige ooglook is nooit verkeerd en de nude eyeshadows zijn essencei love nude eyeshadowdaar perfect voor. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een fijn product als je een beetje wilt beginnen met make-up en experimenteren met oogschaduw.
Prijs: €2,59

Wat is jouw budget favoriet?